User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
73 sonuçtan 58 ile 73 arası

Konu: Bu sene Modifiye Fuarına hangi firmalar katılıyor_?

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş ben bu Türkiyeyi anlamıyorum. Habire ağızlrda bir replik var "tuning fuarı bitmiş","draglar bitmiş","ralliler bitmiş eski havası yok". Biten ne yahuuu. Biten bişi yok; hevesi bitenler geriden gelen neslide tetikliyecek ve etkiliyecek yorumlar yapıyor sadece. Ben olayı böyle yorumluyorum. Aynı olaylar forumculuk içinde yapılıyor "forum olayı bitti, geyiğe sardı"... yok "yok mc nin ora sıktı" yok "kalabalık toplanmak sıktı" yok "roll sıktı geyik iidi" . Biz neyle mutlu olacas onu merak ediorum...

neuspeed_mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç yoktan bi fuarımız oldu iyi weya kötü destekliyorum tuning fuarı dewam etsin....

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

.
    Alıntı onurdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene ne rezillik oldu Buğracım? 2 hall tıka basa doldu bu sene. Firmalar da katılıyor. Bir sıkıntı yok yani. Kimden haber aldın ki bir çok firmanın katılmadığını? Merak ettim.
    Geçen seneki fuar Rezildi çok hatalar yaptılar busene girmeyen firmalarda krizden değil bu sebeblerden dolayı girmiyorlar ama krizi bahane ediyorlar açık açık .
    yaşananları destan niyetine yazmakla uraşmayayım Onurcum.
    Katılım ile ilgili bilgiyi katılmayan firma yöneticilerinden aldım örneğin Ft kemal abiler parayı önceden ödedikleri için giriyorlar fuara
    Sen böle diyince benmi yanlış biliyorum katılımcı firmaları gördüysen yazabilirmisin ..

Amac gölge düşürmek değil alınganlık gösterme buna ama dünya kadar fuar gezdiim hem Türkiye hem dünyada ben böle fuar görmedim ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gittikce daha kücük bir alanda yapılıyor zaten, gecen sene 2 tane dogrudüzgün stand vardı.

2005teki o muhtesem fuarı düsünüyorum, bir de gecen senekini gercekten bitise dogru gidiyor tuning fuarı...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .

Geçen seneki fuar Rezildi çok hatalar yaptılar busene girmeyen firmalarda krizden değil bu sebeblerden dolayı girmiyorlar ama krizi bahane ediyorlar açık açık .
    yaşananları destan niyetine yazmakla uraşmayayım Onurcum.
    Katılım ile ilgili bilgiyi katılmayan firma yöneticilerinden aldım örneğin Ft kemal abiler parayı önceden ödedikleri için giriyorlar fuara
    Sen böle diyince benmi yanlış biliyorum katılımcı firmaları gördüysen yazabilirmisin ..

Amac gölge düşürmek değil alınganlık gösterme buna ama dünya kadar fuar gezdiim hem Türkiye hem dünyada ben böle fuar görmedim ....
    Peki şöyle düşünelim. Diyelimki CNR'da bu fuardan sen sorumlusun. Nasıl bir fuar yapardın? Eminim bundan çok farklı olmayacaktı. Çünkü elde etmen gereken bir bütçe var. O standları satman gerek.

Katılmayan firma yöneticilerinden bilgi aldım örneğin FT Kemal abi demişsin. Bi yandan da önceden ödedikleri için giriyorlar fuara demişsin. Eee katılmıyor muydu bu adam? Katılıyormuş işte. FT Kemal abiler parayı önceden ödedilerse fuara girecekler zaten Adamlar fuara girmek için parayı yatırmışlar. Ha diyorsan ki şu an zoraki giriyorlar, isteseler yerlerini başkasına satabilirlerdi. Demekki onlarda katılmak istiyorlar ki bu fuardalar. Neyse sevdiğim arkadaşlarımdan birisin. Bu konuyu sidik yarışına dönüştürmeyi istemem.

"Bu sene modifiye fuarına hangi firmalar katılıyor?" başlıklı bir konu içinde fuara *** atmak da biraz garip geliyor bana. Amaç belli. Firmaları tartışmak, kimlerin gelip gelmediğini bilmek. *** atmak en sevdiğimiz şey bu ülkede...
    Loading World's Best Magazine...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Asabiet yok Sonuçta CNR düzenLio fuarı Onur Ziye Demir diil Giren,girmeyen herkese için umuyoruz ki en hayırlı şekilde geçer bu fuar

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Exclamation

Peki şöyle düşünelim. Diyelimki CNR'da bu fuardan sen sorumlusun. Nasıl bir fuar yapardın? Eminim bundan çok farklı olmayacaktı. Çünkü elde etmen gereken bir bütçe var. O standları satman gerek.

Katılmayan firma yöneticilerinden bilgi aldım örneğin FT Kemal abi demişsin. Bi yandan da önceden ödedikleri için giriyorlar fuara demişsin. Eee katılmıyor muydu bu adam? Katılıyormuş işte. FT Kemal abiler parayı önceden ödedilerse fuara girecekler zaten Adamlar fuara girmek için parayı yatırmışlar. Ha diyorsan ki şu an zoraki giriyorlar, isteseler yerlerini başkasına satabilirlerdi. Demekki onlarda katılmak istiyorlar ki bu fuardalar. Neyse sevdiğim arkadaşlarımdan birisin. Bu konuyu sidik yarışına dönüştürmeyi istemem.

"Bu sene modifiye fuarına hangi firmalar katılıyor?" başlıklı bir konu içinde fuara *** atmak da biraz garip geliyor bana. Amaç belli. Firmaları tartışmak, kimlerin gelip gelmediğini bilmek. *** atmak en sevdiğimiz şey bu ülkede...
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Umarım bu sene bişiye benzer gecen sene gibi fıs olmaz..
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence geçen seneden daha kötü olacak nede olsa ben yokum bu sene puhahahah
    Alıntı Silverbullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk yapılan fuar cok iidi ama gecen senekinde is yoktu fuar=stantlardaki güzel sexy kızlar sadece onları görmeye gelen izleyici kitlesi firmalrında(hepsi deil arada var gene basarılı olanlar )genelinde kotu sunum ve gereksiz bisuru firma cok olumsuz konustum farkındayım ama gecen sene tam bi hayal kırıklıgı olmustu bnm icin umarım bu sene umarım herseyile daha güzel daha kaliteli bi fuar olur
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son güzel fuar 2005ti gerisi hikaye
    valla dostum her sene aynı terane söyleniyor 2005 ten beri fuara katılıyorum hep aynı müracat et stand alanını belirt daha sonra sen vazgeçsen bile saat başı arıyorlar geçen seneyi hatırla bomboştu bomboşşşş sence adam seçme şansları varmı ?
    Alıntı STeaM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk fuar 2005 çok iyidi.
    çünkü şuan birçok markayı getiren dist. firmalar o fuara katılmıştı.
    şimdi ise bayiileri katılıyor. e buda pazarlama bütçesi ister. o nedenle görtdüğüm standlar vasat, görsellik namına birşey yok. 2 sunta blok duvar 1 araba bitti...
    aynen öyle dostum işin kötüsü bayiyide geçtim modifiye anlamında sadece müzik ve görüntü sistemciler var mekanik anlamda sıfır aksesuar anlamında sıfır dediğim gibi bu senede sönük geçecek o yüzden o hafta sonu izmite gidecem yarışa
    Alıntı egeturbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinliklede 2005 fuarı mükhemmeldi .2006 da fena sayılmazdı .Ama firmalar içinde bence yüksek fiyatlar çekiliyor.Tabi onlarda kendilerince haklı olabilirler.Ama daha önceden katılan bazı firmalar ile konuştum.Onlar hiç memnun değildi gerek stand fiyatları gerek müzik sistemlerinin gürültüsü dayanılacak gibi değil diyorlardı.İnş bu yıl güzel olur.Taa İzmirden kalkıp gelicez
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her geçen sene daha da kötüleşiyor
    Alıntı Onur typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her sene bı oncekınden kotu oluyor ısallah bu sene guzel olur gecen senekı gıbı heryer muzık tesısatlı araç olmaz işallah ole yada bole hersene olması taraftarıyım ne kadar ses getırırsek bu sektorde her yonden o kadar iyi bence
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen sene salonlar dolmuştur, kabul.

Ama neyle ve kimle. Fuara gitmedim lakin gidenlerden duyduklarım asıl kalabalığın manken görmeye gelen "vuşş karıya bak lan" tipi kişilerden oluştuğu. Keza gene geçen sene, hepimizin çok iyi bildiği italyan bir aksesuar firması ( el freni, vites topuzu, pedal kitleri vs ) aracımı istemişti lakin kabul etmemiştim. Fuara gidenlerin yorumlarını ve daha sonra fotoğrafları gördüğümde ise iyiki vermemişim demiştim. Zaten kendi aracımı da fuarda sergilenmeye layık bulmuyorum..

Fuar anlam itibarı ile yeniliklerin sergilendiği alandır. Şahsen ben bir fuara gittiğimde 10'larca subwoofer doldurulmuş, airbrush yapılmış, fiber harikası araçları veya mankenleri görmek istemem. Benim fuar anlayışımda görmediğim ürünleri görmek sektöre yeni girecek firmaların kampanya tanıtımlarından haberdar olmak vardır.

Aksi takdirde doldur bir araca kolonları, fiberden şişir tamponları, bas üzerine airbrushu yanına da 2 manken koy al sana fuar aracı.. Bunu görmek benim için bir kazanç değil, vakit kaybıdır.

Sonuç olarak bu senenin de geçen seneden farklı olacağını zannetmiyorum...

Onur ben *** atmam açık açık yazarım yazdığın yazının nereye gittiğini bilerek yaz kalbin kırılmasın. Herkezin gözüyle görebildiğini görmen için ne lazım ? yukarda ki satırlara bi göz at internet forumlarını dolaş millet bas bas bağırıyo kötüye gidiyor kötüye gidiyor diye bu seneninde buşekilde yorumlanmasının sebebi önceki fuarlardır ....

Ben şöle yapardım böle ederdim diyecek halim yok.. böle bir çabam da yok benim işimle çok yakında değil fuar organizasyonu .

Ayrıca ne bu fuar şakşakçılığı ?
    İyi yapılmayan bir işe sadece yakında durduğun için şakşak yapmak mı Türkiyede yapılması gereken yoksa eksikler bunlar düzeltmek için bunlar yapıldı bu sene diyip gerçekten sölenen şekilde daha iyisini yapmakla uraşmakmı ...

Yapılması gerektiği gibi mi yapılıyor fuar bu ülke daha iyisini haketmiyormu özellikle bizim sektörümüz ???

Benim fikrim açık ve net daha iyisini hakediyor.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

TechTurkey B.Aktepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tuning fuarı, jant fuarı, oto müzik hi-fi fuarını birbirine karıştırmayalım.
    en son 2000(yada 2001 Hilton'daydı taksimde) yılındaki tuning fuarıydı, diğerleri jant ve müzik benim açımdan bu böyle.

evren in dediği gibi piyasaya çıkan yeni ürün teşhir edilmedikçe anlamını yitirir.
    Failure is not an option.

_FaRuK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

onur konusmalarına dıkkat et cok eskıden berı pıyasadasın gıbı konusuyorsun yanlıs hareketler bunlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben katılımın düsük olmasının en büyük sebebi olarak yüksek fuar m2 fiyatlarını görüyorum.

Uygun olsa, her türlü bütceye sahip bircok firma katılabilir, forumların hepsi birer stand alıp sitelerindeki aracları sergileyebilir.

Böylece 1 degil 2 degil 3-4 hall dolar, insanlar da gezmekten farklı araclar görmekten keyif alırlar.

Ama malesef cok yüksek fiyatlar var, zaten tuning shoplar eskisi gibi is yapamıyor adam bir de fuara girip iyice mi batıyım diye düsünüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son 2000(yada 2001 Hilton'daydı taksimde) yılındaki tuning fuarıydı, diğerleri jant ve müzik benim açımdan bu böyle.

evren in dediği gibi piyasaya çıkan yeni ürün teşhir edilmedikçe anlamını yitirir.
    Ne kadar güzeldi, hala oradaki bazı otomobillerin akibetini merak ederim

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben katılımın düsük olmasının en büyük sebebi olarak yüksek fuar m2 fiyatlarını görüyorum.

Uygun olsa, her türlü bütceye sahip bircok firma katılabilir, forumların hepsi birer stand alıp sitelerindeki aracları sergileyebilir.

Böylece 1 degil 2 degil 3-4 hall dolar, insanlar da gezmekten farklı araclar görmekten keyif alırlar.

Ama malesef cok yüksek fiyatlar var, zaten tuning shoplar eskisi gibi is yapamıyor adam bir de fuara girip iyice mi batıyım diye düsünüyor.
    aynen katılıyorum abi

Katılımın dusuk olduğu bi cok fuar bile 2-3 hall de yapılıyor.Needen ısrarla 1 salona sıkıstırılıyoruz bunuda anlamıs değilim

Gecen sene modifiye fuarından cok ses sistemi fuarı olmustu iascada bunun tuzu biberi oldu

bakalım bu sene nası gecicek..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hi-fi falan olmasinda nasil olcaksa olsun
    Experience is what you get when you don't get what you want.

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu güzellik yarışmasındaki araçlara biraz daha imkan verseniz

geçen sene çok barzo doluydu fuar.
    aslında manken e de gerek yo bu işten anlayan gençler mutlaka var,tabiki görsellikle lazım dimi.. yine donut show olsun o zman
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

yagizs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ya, Bu Hi-Fi 'ler iyice sıktı ya bence

team_jdm
    Misafir
    fuar çok kötüydü eski fuarların tadı yok:S
    geçen seneki araçlar hep

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)