İzmirde bi kac abimiz chip yaptırmayı düşünüyor ...İşciliği sağlam yaptıktan sonra iyi kötü arka cıkıcak iyi dostlar varsa bi zamet kontak kurabilirmiyiz...
Şimdiden teşekkürler...![]()
İzmirde bi kac abimiz chip yaptırmayı düşünüyor ...İşciliği sağlam yaptıktan sonra iyi kötü arka cıkıcak iyi dostlar varsa bi zamet kontak kurabilirmiyiz...
Şimdiden teşekkürler...![]()
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
ege turbo ben varım
best servis var
5.sanayide bi abimiz var
erkan kitapçıoğlu var
başka varsada eklerler üyeler
Best servis Muzaffer Doğrular
ve Erkan Kitapçıoğlu çok sevdiğim iki abimdir yaptırmadan önce irtibata geçelim sağlam iskontolar yaptırırm
Şu anda resmi olarak sözleşmeli olan tek bi bayiliğimiz bulunmakta o da ankara da güsel bi şahıstaİstenilirse izmirdeki arkadaşlara seve seve yardımcı olabilirim...
hehe, ulen o parçaları nie karıştırıon çakkal,içinde dvd player varBÜYÜK ahuauha
karel depolo derdim onun yaptıgının üstüne zordu izmirde ama bayadır yapmıyor
yaparsada güzel bir proje ve onu razı etmek lazm
Herkeze cok teşekkürler....Ankara istanbul kolay chip sorunu yok ama izmirde yok var ama iyi referans almadım o yüzden actım zaten
Herkeze teşekkürler...
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
ben muzaffer abiden yaptırdım ve oldukca memnunum. all car racing yapıldı. eger hazır istiyosan tavsiye ederim ama remap olarak düşünüyosan tecrubesi olan arkadaslar cevaplayacaktır
bencede muzaffer abi derim hem dibimizde sorun cıkarsada git geli rahat olur sanamam ama cıksın bende ona yaptırcam para ayarlamaya çalışıyorum..![]()
ProService'de dynoda gücünü ölçüp chip uygulamasını yaptırıp güç artış var mı yokmu verisel olarak anlıyabilirsin
seni unutmayacagız Madi...
Rpmturk
Boost Projects
www.rpmraceevents.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)