aracıma bundan 1 ay önce 4.785 fd takıldı.ürünü sıfır getirttim aynanın difransiyele oturması için arasındaki bileziği delikleri ben yaptırdım.tornacının başında sürekli vardım çok sağlıklı şekilde 3 saatte balanssız yaptı ve tam sıkı olarak oturttuk.şimdi;
şanzıman açılmadan önce hiçbir sorunum yoktu.tam gaz çekmeden geçiş yaptığımda sadece 3.viteste cırtlama vardı debrajım falan 6binde ve hiç kaçırma yoktu.
kısa takıldı ve 1gece deneme amaçlı bindim garaja koydum istanbula geldim.o gecede 2.vitese düşük devirde bile girmiyor 3 ten 2. vitese hiçbir şekilde geçemiyordum.üstüne birde araba viteste takılı kalıyordu mümkünatı yok vitesten çıkaramıyorum veya hiçbir vitese atamıyordum lambada beklerken.bu hafta sonu konyaya gittim ve aynı sorunlar devam etmekte.şanzımanı yapan kişi baskımda sorun olduğunu söylüyor.bir başkası şanzıman içinde sıkıntı var kilit bilyası varmış onu takmamışlar araba 2 vitese birden giriyor diyor.arabayı haziranda yapılmak üzere garaja koydum bi sinirle istanbula geldim tekrardan.sorun büyük ihtimal neden kaynaklanıyor.
şanzımanı bu hale getirenlerede teşekkürü borç bilirim![]()