User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
79 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Honda cbr 600f 2007

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Honda cbr 600f 2007

arkadaşlar daha önce hayatımda motor bınmedım ama sımdı bınmeyı dusunuyorum ve bıtanede bugun bakdım sızce bınebılırmıyım yavas yavas?
    DRİLL
    Dr.Ecu

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gözünde büyütme binersin tabiki ....
    Bisiklete binebiliyorsan buda onun motorlusu

Motorcu arkadaşlar yardımcı olucaklardır eminim ama motorla ilgili benim şahsi tecrübem eyer dip duygun yoksa 600 lük bi makina ile başlamaman ...
    Ha dersenki öğrenene kadar efendi binerim limit aramam sakin kalabilirim ki bu özellik bende pek yok ozaman korkma la bitane mis gibi bin ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence daha önce binmediysen motora sakın 600 lükle başlama..illaki yürütürsün makinayı ama yürüttükçe gaz açasın gelir Allah korusun sonunda illaki bi sakatlık çıkar..Benden sana bi tavsiye DERBI die bi marka var 125 klasmanında uzun süredir şampiyonluğu kimseye kaptırmıyor 125lik diye küçümseme sakın 2t motor yani 2 zamanlı o yüzden performansı çok çok çok iyi..sesinde biraz sıkıntı var ama gidişinde ve görüntüsünde hiç bir sıkıntı yok kısmetse bende bu yaz almayı düşünüyorum fiyatları 5000-6000 tl arasında..bence bi süre bin derbi 125 GPR a sonra büyük makinaya geç..youtube tan falan bakabilirsin çok videosunu bulman mümkün..hayırlı geceler

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kawasakinin 250 lik racing kasaları var kasa olarak aynı, motor ufak yada hyosung gt250r falan olabilir başlangıç için.. eğer hiç motor tecrüben yoksa bence 600 lük makinayla başlama, illa başlayacaksanda honda eğitim merkezinin eğitimini al öyle başla. ondan sonrası senin iradene kalıyor zaten

http://www.honda.com.tr/motosiklet/learning_center.htm

Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha dersenki öğrenene kadar efendi binerim limit aramam sakin kalabilirim ki bu özellik bende pek yok ozaman korkma la bitane mis gibi bin ...
    aynen böyle

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim bilgilerinize ama şunu bılınki kesınlıkle gaz basmak ıcın almıyorum sadece ortamalrı hoşuma gıdıyor.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kawasakinin 250 liği, piyasası 8 - 9,000 tl civarında 2. el de

buda hyosungun kasası 250 ile aynı gorunumu, 4,000 tl yede bulursun 5,000 ede 2. elde, kullanıp acemiliğini atabilirsin, sonra aynı paraya satarsın..

ikiside başlangıç için ideal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim bilgilerinize ama şunu bılınki kesınlıkle gaz basmak ıcın almıyorum sadece ortamalrı hoşuma gıdıyor.
    o bir süre sonra gaz basmaya dönecek, ondan sonra trafikte zorlamalara, sonrada virajlarda limitini zorlamaya.. ama sen bunu henüz bilmiyosun

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kimse kendini kandırmasın gaz basmıycam diye biz herşeyi limitlerinde kulanmayı,limitlerini zorlamayı seven insanlarız

Hyosung olayına hiç girme bence çok kötü bir motor hiç memnun kalmassın..Derbi 125 gpr 125lik olması rağmen hyosungun içinden geçen bir motor hyosung 4t,derbi 2t

Buda DERBI miz

Derbi ispanyol markasıdır ama motorlarını YAMAHA yapar..

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence kendinize güveniyorsanız ve sabırlı biri iseniz 600F başlangıç için olabilecek bir motor, 600F le sorunsuz başlayan çok kişi tanıyorm, tabi ki biraz riski var, ama cbr125 gibi bi motor ile başlamakda gerçekten tehlikeli (yaşadım), gerek lastikleri gereç kasası, çok cılız ve ince lastik olduğu için çok kolay kayıyor (125likler)
    arkadaşların da dediği gibi kawasakinin 250 liği çok güzel yada hyosung (düşük kalite) şu durumda en iyi çare kawasaki 250 gibi görünüyor..
    motor firmalarını da anlamış değilim neden 250 lik çıkartmıyorlar, hyosung gibi bi marka bile 250lik motor çıkarttığı anda deli gibi sattı, yamaha ve honda hala akıllanamadı yıllardır 125lik satmaya uğraşıyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En güzel ögrenme motoru !

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 4 senedir motosiklet kullanıyorum. Halen 250cc'deyim. Bu yüksek hacim motosiklet kullanamıyorum anlamına gelmiyor. Sadece sürekli kullanıp kullanamayacağını göz önünde bulundurmalısın. Trafikte altından sıcaklık saçan bir araçla beklemek hoşuna gidiyorsa tabi ki almanı öneriyorum. 600F, 600RR'a oranla biraz daha soft bir kullanım stiline sahip. Alternatif olarak Yamaha Fazer'ı da önerebilirim. Basmayacağım olayını unut gitsin çünkü öyle bir sözü kendine versende motora binince unutuyorsun. Elinin altında daha da gidebilen araç olunca basıyorsun. Ve motosiklette yüksek hızda olduğunu giderken değil (1000RR, 1300 Hayabusa vs. hariç) frene basarken algılıyorsun. Otomobil gibi değil yani... Başlangıç için en ideali bence 250cc bir araç. Aynı zamanda da iyi bir eğitim almanı öneriyorum. www.vespaacademy.com sitesini bi inceleyebilirsin. Vitesli ve otomatik araçlar konusunda deneyimli bir kadroyla eğitim veriyorlar. 10 dakika içinde vitesli motosiklet kullanmayı bilmeyen arkadaşlarımızı pistte tur atarken görünce şaşırmıştık

Masraflara ehliyet+kask+mont+eldiven+bellik+dizlik+balaklava+ ayakkabı+pantolon'u da dahil edebilirsin. Tahmini olarak 2000-2500TL arası da bunlar tutar.
    Loading World's Best Magazine...

FT106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende hiç motor tecrübem olmadan (scooter hariç) 99 gsxr 750 kullandım.gayet iyiydi zorlanmadan kullandım

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motora ilk başlıcaksan ve aldımı sağlam olcaksa derbi fln hiç düşünme honda cbr 125 al bitane ömür boyu bin 2 zamanlı motor hızlı ama bi okdr masraf açar başına gp1 fln gibi sonra sonra 250,500,600 die gidersin öle ama ilk başlarda 125lik bi cbr tavsiye ederim eğer servisiydi masrafıydı fln uğraşmak istemiosan hee uğraşırım dersen gp1 veya kawaski 250 al derim veya 250 biniceksende hondadan vazgeçme twister al bitane paşalar gibi binersin..

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eheheh guzel konu ollmus....bende kendı aracımı satıp bı 600 luk honda almayı dusunuordum...sadece korkum bınıp bınememe deıl yoldakı bırtakım duyarsız suruculerın sagına soluna bakmadan aralara dalmaları...onun dısında basmama dıe bısı olamaz sanırım...baslarda ole denır daha sonra ufak ufak gaz acarak devamı gelır...
    helekı ıstanbul trafıgı ıcın ıdeal bir araç....

kenan_106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orhan bence 600 lükten başlama ne akdar basmıcam desende heves oluyor basıyorsun o yüzden hyosung 250 den başla derim sıfırları 9.000 civarı

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılık hyosung var istiyen olursa

nime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya ben bisiklet aldım bisiklet mazleme vs 1500 tl çıktı motor almaya kalksam sadece kıyafete 3000 bin gider ama motor aşkı için herşey feda olsun Al gitsin bir tane ama dikkatli ol kamyoncu amcalara takar giderler haberin olmaz ama çakılınca anlarsın tabii iş işten geçer Sanırım TR için motor sakat ama genede işin içinde tutku varsa hepsi traş.

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyosung'un şanzıman problemi var diye duydum. Buyrun burada da bir takım yazılar var...

http://www.motosiklet.net/forum/moto...n-diyalog.html
    Loading World's Best Magazine...

SerdaR A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyosung,Derbi ve bisürü marka arkdaşım bunların servislerinde çalıştı bu markalar problemli biraz benzin masrafından tutun motor arzalarına kadar karada havada denizde honda,yamaha bunu bilir bunu sölerim =)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)