Dünya üzerinde bir eşi,benzeri dahi olmayan,Mehmet Özen tarafından özenle modifiye ettirilmiş bu nadide beyaz inci Renault Megane II Sedan,sizlerle
VIDEO : http://www.vimeo.com/5242359
' Buğra AKPINAR
Dünya üzerinde bir eşi,benzeri dahi olmayan,Mehmet Özen tarafından özenle modifiye ettirilmiş bu nadide beyaz inci Renault Megane II Sedan,sizlerle
VIDEO : http://www.vimeo.com/5242359
' Buğra AKPINAR
Eline sağlık Buğra
Bilgisayar oyunu gibi olmuş.Diğer çekimlerine göre renkler çok farklı ama çok güzel
Mehmet Maşallah sanada By Megane'da![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
buğra her zamanki gibi konuşturmuşsun,araç bi an dile gelecek sandımmegana da maşallah,bayağı bi emek var belli emeği geçen herkesi kutluyorum güzel bi proje olmuş
![]()
hakan artuç
çok emek var biliyorum muhalefet olmak istemiyorum ama Ön taöpon daha göze yumuşak gelebilirdi. Ve yakın zamanda bence motoraturbo şart...
saygılar...
Buğra nokta olmuş , Artık videolarında kesinlikle amatörlük hissedilmiyor, yani olmuşsun kardeşimbanada bi video çekmenin vakti geldi
Bu işi sanat noktasına getirdiğini düşünüyorum.![]()
sabah sabah ii geldi
Gene harika oLmuş tbk ederim Buğra abi. En son karanlık bölümde öndeki çakarlarıda yaksaydiniz daha hoş olabilirdi
Masallah mehmet abi![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
ii valla sezon açıldı bu sıra filmler kurgular non stop devam ellerıne sgalık yavru =) araba ıcın konusmuyorum sahibinin güzelliği arabasına yansımıs allah kaza bela vermesin ...
Varyaaaa 10 uzerinden 11 olmusahhaha helal olsun
Memeeet sende gellan bosnayahahha
- K -
________
Dr.Ecu
yorum yapacak kelime cümle bulamıyorum harika demekten başka birşey elimden gelmiyor mehmet abi ve buğra abi cok mükemmel bir iş cıkartmışsınız helal olsun
eline sağlık beklenilen video hızı kendine gelmeye başlamış artık haftada bir videolarını bekliyorz arayı uzatma![]()
Megane 2'de güzel tasarlanmış... Bu arabanın bi reklamda oynaması lazım artık...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yavuz abinin videosundan sonra buda çok güzel olmuş eline emeğine sağlık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)