eline koluna sağlık buğram on numara gene mehmetim sende kazasız belasız kullan kardeşim
Yorum yapmaya gerek yok artık sana BuğraAşmışsın
![]()
Çok güzel olmuş ellerine sağlık buğra. Artık tümçekimleri bir dvd de toplama vaktin geldi. Bekliyoruz![]()
film edasında mşllh. harika çekim ellerine saglık..![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Bugra yine harika, her cekimde farklı teknikler süper olmus yine
Mehmetin Megane icin zaten söylenebilecek birsey yok olayın sonu, masallah
Cekim alanına gitmek cok zor oldu ama hersey cok keyifliydi.
İstanbulun en tepesinde bu kadar alcak bir otomobil görenler gökten zembille indi falan sandı herhaldeBen her saniyesini görmeme ragmen o otomobil oraya nasıl cıktı inanamıyorum
En kısa zamanda tekrar gidelim, muhabbet balık ekmek manzara bira vs doyamadık...
Cekim ekibi : Yönetmen Bugra, Organizatör Bugra, Dragger, Maxiboost, Adanalı Shadow ve arac sahibi Mehzent
Kamera Arkası
Dagın tepesinde bir showcar...
Bugra Akpınar is üstünde...
Manzarada sevisenlerin bas düsmanı cekim aracı KV Spec...
Balık ekmege doyan gencler...
Bu manzarada gel de icme...
KV yeni transfer recep ivedik replica
Adanalı & ivedik
Bu bogaz benden sorulur, tekne organizasyonu bile olsa bana soracaksınız
Manzarayı gölgeleyen kisilik
Mehmetin yemesine bakılırsa Bugranın kacması normal
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
allahh kaza bela wermesın....cook sahane bı arac... kalıtelı cekımler...daha ne olsn hepsı bu wıdeoda toplanmıs....
basarılar dılerım...
artık vıdeolara dıcek laf kalmadıellerıne saglık...
aracta cok guzel oldu kazasız belasız mehmet : )
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
.......![]()
Arabamı nokta vıdeomu nokta cozemedım ama video nokta bence hehehe
Buğracım ellerıne sağlık gerçekten mukemmel otesı olmuş doyamadım izlemeye sağol kardeşim tekrar
Ayrıca cekım kadrosunda olan tum abi kardeşlerime saevgiler saygılar..
Organızatorumuz Buğra YILDIRIM bu sefer yemek işini organize etti ''Soğan Ekmek''
Etrafımıza parkedenlerı lutfen buraya değil ileriye parkedin diyerek uyaran dinlemeyenleri sopa ile kovalaya Yavuz abiye
Contırmıdır nedır o oyunda ortağım olan ama hep benı sırtımdan vuran Shadow Dancer a
vede her ada donusunde apachiliğini bizden esırgemıyen Maxi Bossttuma çok teşekkurler...
Başka şeylerde yazardımda neyse el sallıyım![]()
![]()
On numara bir çalışma : ) Tüm çalışmaları indirip internette korsan olarak dağıtacam yakında... Best Motoring.rar![]()
Öncelikle izleyen,takdir eden ve beğenen herkese çok teşekkür ederim.Çekim sırasında beni yalnız bırakmayan;Buğra YILDIRIM,Yavuz GÜRÇAY,Bertan UĞUR,araç sahibi Mehmet ÖZEN ve ismini unuttuğum (kusuruma bakma lütfen),çok teşekkür ederim.Her ne kadar çekim bazı aksaklıklardan ötürü akşam vaktine kalsa da gerçekten keyif vericiydi.
Mehmet'cim,gerçekten çok güzel bir araç yarattırmışsın.Emeği geçen bütün herkese bu yüzden teşekkür etmek istiyorum.
Teşekkür ederim abiRenk ayarını artık dilediğim gibi şekillendirebiliyorum.Eskiden taslaklar kullanıyordum hazır olan renklerden.Artık tek tek kendim düzenliyorum bölüm bölüm
Çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim =)
SaolasınAma o amatör ruh hala devam ediyor
Hala çekerken çıldırasıya bağırıp,heyecanlanıyorum.Bir açı yakaladığımda bile korkuyor insanlar manyak mıyım diye
Video için konuşalım en kısa zamanda.
Gerekirse ezerizFazla şımartmamak lazım beni
Saolasın yardımların için tekrar.
Teşekkür ederim
Şarkı : Above&Beyond - Can't Sleep (ATB Remix)
Teşekkür ederimÇakarların kumandasını unutmuş Mehmet.Biz de bayağı bir kafamızı vurduk,sorma
Açıldı da bir süre ara veriyorum artık maalesefŞimdi sırada ALANYA işi var.Büyük ihtimal ağustos ayına kadar araba çekimlerine ara verebilirim gibi gözüküyor.Çünkü ajanda hakikaten full
Teşekkür ederim Kaan'cım.
Yok moruk,kumandayı unutmuş adam heyecandan
Teşekkür ederim yavrumSen yoktun ama,büyük eksiklikti söyleyeyim
Bosna'ya zaten sülalecek gibi gelicez gözüküyor bu gidişle
![]()
Teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim =)
Teşekkür ederim.Bir süre ara veriyorum gelen iş yoğunluğundan dolayı.Çekmem gereken tanıtımlar ve başka bir sürü iş var.Aracı zaten herkes inceliyor,kafayı yiyor Megane dediğimizde hepsiO yüzden kocaman MAŞALLAH!
Teşekkür ederim abi
Teşekkür ederim abiFikir güzel gerçekten ama alan olur mu orası meçhul
Gerçi hediye ve promosyon maksatlı dağıtmak lazım diye düşünüyorum.Her şeyden para kazanalım diye bir şey yok
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)