Herkese yeniden merhabalar. Maddi imkansızlıklar dolayısı ile yaklaşık 5 yıl bindiğim ve uğraşarak bir şeyler yaptığım crx imi eskiler bilecektir. Ne de olsa "Bitmeyen Crx" adı ile hatırlanacaktırEvet 1 sene ara verip yeniden direksiyonuna oturmam gerektiğine inanarak bu çok nadir temizlikte kalmış makinayı aldım. Araç 93 yılında almanyada Türk bir abim tarafından alınmış 2000 yılında kesin dönüş yaparken dayanamamış bırakmaya getirmiş yanında. O zamandan beri denizlinin tavas ilçeside son 3 yılını kapalı garajda çok az kullanılarak geçirmiş.Araçta kaza boya değişen yok. Kullanım kitapçıklarında,anahtarlarına,krikosundan, pandizotuna kadar orjinal şekilde duruyor. Şanslıyım ki böyle bir araç buldum ve hemen aldım. Araç 89 model D16z5 motora sahip önceki crx im d16a9 du fark şu sadece katalitik konvertör var. 130 değil 124 hp orjinalinde. Göstergeleri,farların iç yapısı,stopları,ön tamponu ve koltukları ile türkiyedeki normal crx lerden ayrılıyor.Jantları almanyada takılan Rial marka 15" yine alman malı. önceki aracımı satarken şöyle demiştim "alırsam orjinal bir crx alacağım" şimdi öyle bir crx e sahibim ve modifikasyon yapmayı düşünmüyorum amacım bu şekilde koruyup daha güzel hale getirmek. Plakası fotolarda 20 olarak görünüyor. Çarşamba yeni plakasını takıyorum. "06 YA 1000" oldu. Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni fotoğraflarını ekleyeceğim.
06 YA 1000 plakalı fotoğraflarını paylaşıyorum umarım beğenirsiniz.
![]()