İlk 3 video Hulk ile 106 ya aittir
GC8 & B20
B18 & K20
B20 & K20
AB VTEC & YLY VTEC
Bende mevcut olan videolar bu kadar, daha olanlar bu başlık altında paylaşabilirlerÇok keyifli bir gündü, herkese teşekkür ederim..
yok seninkileri erel çekti bana kalmasın ihale![]()
maşallah ama bro tekrardan uğraştığının karşılığını fazlasıyla almışsın![]()
YouTubeDR.ECU
eywallah yavrum çok sorun vardı ama vites çubugu merkezi sorun olmasaydı temiz 2-3 boy daha ileri götürürdüm ama tırs tırskaput nasıl uçtu otobanda ama sen ney gördün herşeyi
cenabetlikler sabah 8 de başladı gün boyu devam etti her dragda yeni birşey öğreniyorum işte daha iyi olucak inş.
minikslerime çok çok teşekkür ederim beni kırmayıp denedikleri için adamlar tam gazman spec basalımda ne olursa olsun helal olsun ilk denemedeki tepkimi anlatmıştım zaten
hastittir noluyo lan![]()
YouTubeDR.ECU
güzel bir gündü tebrikler.hepinizin masallahi var.yanliz gökinin arabasi baska yürüyor.her baba yigidin harci degildir turbo hondayla yürümek...
la goki aloo video vs biriniz bise koyunla yiit sole kocana videolari upload etsin![]()
- K -
________
Dr.Ecu
ne oldu 106 kimlerle kalkti gectimi gecildimi yurtdisindan takip ediyoruz merak icindeyiz![]()
çok kötü bi gündü sabah arabayı vurdum akşam bağladılaren açık ton cam filminden bağladılar şaka gibi
katılan araçlara maşallah izmirden gelen sarı eg çok güzeldi aynı zamanda gökinin zd miniklerin hulk yunusun ironman hepsi çok güzeldi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)