ahahaha üfleme işi oflu hoca işine benzemesin kanka
biliyosun bende ofluyum![]()
Geldik eğlendik rezil olduk gittik.. ama herseye degerdi. sanssızlıklar ustuste eklendi ama boylesi hayırlıdır belki. ilk kalkısta ondeydim 3e çakamadım cırtladı bu sanssızlık olabilir ama ikinci kalkısta tamamen benm hatam oldu. sanırım 1 diye dalgınlıkla 3e takmısım dogal olarak araba stop etti. hayatımda ilk drag tecrubemdi belli ettim zaten. emegi gecen herkese tsk ederim..
aaassssiiikommmeeeeeee
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
arkadaslar kırmızı s2k yı siddetle hareketlerinden dolayı kınıyorum yoktur boyle bir organizasyon anlayısı. orda yuzumuze gulup facebook da "aynada gordum durusuna aldanmayın" gibi yazılar yazmak yakısmaz !! arabayı kaldıramadım hakkıyla gecmesi bile soz konusu olmadı herkes sahittir. burdan sesleniyorum kapattırayım korfezi, dragsa drag tima attack sa time attack her turlu.. gercekten ayıp.. gercekten.. yorumlarınızı bekliyorum..
ewet cok gereksız bı yorum olmus arabaların gıdısını zaten korfezde tam anlayamıoruz tem dıorum ben................
yorumu yapana baktımda bızım coook eskılerden si_hdl nıcklı engınmısengıncım hondam drag dayde sende benım dıkız aynamdaydın ınsan gecmısını unutmamalı kanka
![]()
üstat dertetme benceo kadar.ben seyirci olarak ordaydım.diğer araçla kalkışları izledim.şukadarını söyliyim ki senin aracın o araçdan daha güçlü.bunu zaten belli etti.zaten izleyen anlamıştır bunu.hata yapılmasa yarışı alırdın bence.
herkes herün orda kalkışa gitmiyor.illaki heyecan olacaktır.bu gayet doğal.bence hiç takma.illaki başka şanslar çıkacaktır![]()
Minikslerden ahmet olması lazım bir insan racing bu kadar yakısırrAhmet usta o motorun canı olsa agzı olsa da konussa sana neler söyler neler dusunemiyorum artık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)