iLK GÖSTERİM BİRİNCİ DENEME 2.Cİ GÖSTERİM 2.Cİ DENEMe 2.ci vites önde oluo 3e atınca kafa çıkartıorum ben 2 kişiyim o tek kişi. kamera car rot vitec arkada sizce aynada yok olmuş gibi bir durum varmı cooper s in buyurun siz karar verin.
iLK GÖSTERİM BİRİNCİ DENEME 2.Cİ GÖSTERİM 2.Cİ DENEMe 2.ci vites önde oluo 3e atınca kafa çıkartıorum ben 2 kişiyim o tek kişi. kamera car rot vitec arkada sizce aynada yok olmuş gibi bir durum varmı cooper s in buyurun siz karar verin.
Teşekkürler arkadaşlar saolun.
bu vıdeoo cok farklı ama anladım bana burak kardes demıstı kaşar olmak lazım dıye harbıdende olaymıss o zamn hodrı meydan cunartesı hava ıyı olursa gorusuruzz
bu vıdeoo degıl o vıdeoo baskasıda var neyse ama o aksam herkezz gordu sımdı susuyolar anlamadım ben bundan sonra bu konu hakkın da bısı demıyorum ama yuruyecegızzzzzz...
kardeş benim isim hasan senin ismini bilmiyorum bak ben her akşam rahmanlar migrosun orda muhabbet ediyoruz sizin ordaki arkadaşlarınızda geliyor istiyorsan cumartesiyi hiç beklemeyelim burda yerler kuru gel akşam hemen deniyelim öle kaşar filan terbiyeni bozmana gerke yok biz video koymucaktık sen ısrar ettin koyun koyun die koydum bu videoyu bizmi çizdik oraya koyduk varsa sizde video sizde koyun gardaşım alla alla sen arabanı doldurmaya başladın heralde tmm kardeş cumartesiye kadar doldur doldurabildiğin kadar.... hadiii bakalımmmmm...![]()
cumartesiye kadar antreman olsun dersenn ben her akşam migrosun ordayızz..allaha emanet dostummm
coper s cı kardesim arabana maşallah bızdede s vardı anca bınen suren uzun zaman kullanan bilir coper s ın ayrıcalını arabadan cok guzel gidiyotr bı alta kasnak ve chıple katogoronı deiştır hıc böçle seylerle sıkma canını ıkı aracada kazasız belasız![]()
cnm benım ısımımde ercan ınsallah tanısırızz senınle gelıcem ben tecc cunartesılerı musaıt oluyorum ben sana sunu dıyecegım o aksam ıkı kere denedıkk evet senın arcda ıkı kısı vardı sonra ücuncuye yaklastım yanına sen bana ne dedın buraya yazz onu o kadar ben aracımı doldurmam merak etme hatta benın cıp lı beyın de var ama takmıyorum stoc dursun dıye bu kadar uzaması artık benı rahatsıss ettı bılıyorum mıgrosun orda oldugunu bıkac kezzz geldıkk oraya neyse denerızzz sonucu goruruzzz yterkı uzmeyelım bırbırımızı hatta ben bu sefer ıkı kısı olımm sen tecc ol kardesım hayat cok kısa bakalım dalgamıza![]()
masallah iyi gitmis mini std a gorestandart s kaldi mi ya
![]()
YouTubeDR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)