Boşverin arkdaşlar biz clio nun sahibi arkadaşla konuştuk sıkıntı yok müsait olduğu bir gün denicez. öle bi yanlış anlaşılma olmuş sanırım bi sıkıntı yok.
evet aarkadaslar burak kardesın dedıgı dogru ben de hata sanırım anlatmak ıstegımı bır o anladı kotu bısı demedım kımseye hakarekt manasındada yazmadım ben kasr kelımesını bılmek gerekıyo manasında ustası olmak manasında yazdım tabıkı kusura bakmayın ben anlatamadım kendımı neyse sıkıntı elbettekı yok bu ısler bole ama hısss ıste eylence hatta cok tehlıkelı bır eglence ama ne yapcan herkezz farklı sekılde egosunu tatmın edıyo bende ıszde bızım gıbı dusunen herkezz bole mutlu oluyo sen gectın ben gectım muhabbetıne gerek yok ama oluyo ıste ne yaparsın ben sadece cunartesılerı aracı cıkarıyorum havalarda ıyı olursa bu cumartesı gelıcem yuz yuze buradakı arkadaslarla konusur muhabbet ederızz ...
[QUOTE=vtecburac;862848]kanka tamam videoya lafım yok zaten nokta edemez hiç bir şekilde ona bende eyw dıom ama kaşar sözcüğü size deil be olm ya hani su anlamda kurnaz olmak lazım bu pıyasanın cogu kaşar yasın kotu manada deıl hanı ısı ıyı bılen anlamında soyledıama nokta etme felan kelımelerı yanlıs tabıkı sonucta tanımadıgı bırı bırıne solemıs... sen bana solesen ben eyw derım
[/QUOTE
aynen ole kardesım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)