Taban halısı ve tavan için yerine ne konulabilir? kumaş süet? ya da daha değişik bir şey.. Aklınıza gelen her hangi bir fikir ya da tecrübeleriniz var ise çok sevinirim![]()
Taban halısı ve tavan için yerine ne konulabilir? kumaş süet? ya da daha değişik bir şey.. Aklınıza gelen her hangi bir fikir ya da tecrübeleriniz var ise çok sevinirim![]()
yahu koltuk döşemesini sokma aklıma.. Cem abi(art car olan) bana bordo karbonda gösterdi hasta oldum.. Ayaklarımla basamam bunlara.. Ayakkabıyı çıkartmak zorunda kalırıım![]()
tavan ve direk kaplamaları için nereyı önerirsiniz? kim yapıyor bunu? internet adresi varmı bu işleri yapanların?
BDEVO9
www.sunishotels.com
kanka biraz sabret taban döşemesi için acele etme güzel bi düşüncem var beraber yaptırırız hemde hesaplı olucak inş. tavan döşemesini ben kalattım evde duruyor gayet guzel oldu sıra tabanda beli bi doğrultayım GÖKİ
1881 - 193∞
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
@Schumi
Selam shumi.1 2 foto koyabilirsen super olur yaw.
Gri renkleri de mevcut
tabana laminant parke yaptır
Tabana konan orj halı mis gibi neden değiştiriyorsun sefa..Yda halının rengini kırmızı koy![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)