ABT iyi iş çıkarmış kazasız belasız maşallah![]()
yalnız bu sene bi beyaz furyasıdır gidiyo hadi hayırlsı![]()
Arka 2. spoiler biraz kötü gibi geldi bana kurtul bence.. :/ biraz daha bassaymışsın tadından yenmezdi..Bunların haricinde çok güzel araç , renk , görüşünüş ve body kitler.. Allah star etsin kazasız sürüşler.
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Süper olmuş Allah kaza bela vermesin, yanlız bende arkadaki 2. kanadı pek beğenmedim, çok çıkık duruyor bütünlüğü bozmuş gibi.
stopların üstündeki spoiler çok çirkinleştirmiş arabayı, biraz daha basarsan bomba bi görüntü olur die düşünüorum jantlar çok iyi, kazasız belasız...
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Scirocco alirken pek bi seceneginiz olmuyorNerdeyse gelenlerin hepsi beyaz. Bende daha baskmak isterim ama ztn Garajima girerken bile yere 4-5mm farkla giriyor tamponlar o yuzden biraz daha boyle kullanmam gerekicek garajda tadilat yaptirama kadar , sonra coilover ztn suanda piyasada sadece 30-35mm lik var Rocco lar icin... Yorumlariniz icin tesekkur ederim...
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Bu arada fotograflari goren herkes arka kanat icin ayni seyi soyluyor fakat canlisini gorunce fikirleri degisiyor. Bende ilk gordugum almak istememistim ama seti ayiramadigim icin takmak zorunda kaldim , ama memnunum![]()
- The Ultimate Sleeper -
Maşallah
Önden biraz daha düşse ,tavanda siyah olsa tadından yenmez bence![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
güzel ve şık araç kazasız belasız...
Arac daha 3.500 km deYavas yavas hepsini bi anda yapinca zevki kalmiyor bence 3M Dinoc kaplama dusunuyorum. Su anda malzeme temin etmeye calisiyorum piyasada yok diye Dinoc kaplayanlar cok yuksek fiyatlar veriyorlar o yuzden arayislardayim yakinda hallederim herhalde...
- The Ultimate Sleeper -
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)