merhaba arkadaslar bugun bi arkadasimla bunu konustuk.pek ayni klasmanda olmasalardastock halde performans olarak hangisi onde gider birde ikisinede yazilim yapildigini dusunelim sonuc degisirmi ? tesekkurler
merhaba arkadaslar bugun bi arkadasimla bunu konustuk.pek ayni klasmanda olmasalardastock halde performans olarak hangisi onde gider birde ikisinede yazilim yapildigini dusunelim sonuc degisirmi ? tesekkurler
hazır konusu acılmısken söliyim 2006-2008 3.35 le 2009 3.35 arasında 25hp 50tork fark var. stock olarak
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
335 alir her kosulda , yazilim yaparsan da yine 335 onde olacaktir
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
3.35i maplendikten sonra yaklaşık olarak 70-80hp artış yakalayabilio. Benim tercihim 3.35i den yana.
Stokta kafa kafaya 220 lere kadar sonrası 335i alır. Yazılımla her türlü 335i
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Walla ben BMW de çalışıyorum böle bişey ne duydum ne gördüm,heralde 25hp artış size özel
bu arada stock 335 gayet hızlı bir araç,double clutch la geliyor yenileri 7 ileri,m3 dkg şanzımanı gibi yani.yazılımla evo x yazılımlı 335 in içinden geçer dışından çıkar denemesi bedava![]()
My Evo X with 340whp (red) vs a supposedly 380 Evo X and a chipped 335i
özgür denemesi bedava demiş
hatta izmir'de yazılımlı vardı sanırım full stock 1700kg ve otomatik evo x'la deneyelim.
tbe li ve ayarli bi evo e92 m3 le bukadar gidemez bence. hafife almayin 335leri
hafife alan bmw'ciler ben twin turbo 335'nin e92 kadar gidebileceğini söyledikçe imkansız diyorlardı....
eğer bu video geyik değilse acaip garip olmuş 10 kere birbirlerini geçiyorlar ama çokda zevkli sürekli sırayla kafa çıkarıyorlar![]()
hakan 335i var dioduk nerdeydin ozaman
gerçe hala var stok vs stok yapın işte güzel olur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
hani yazılım atılmıştı 335'eönce gidin 15" jant takın arka koltukları sökün
ben arabayı boşalttım hiçbişi kalmadı biliyon
cuma deneyek
![]()
usa videolarına kalırsak 100 tane falanda ben bulurum evo x in 335i gectıgı video olarak.
tekerde 340 lık evo x chipli 335i gecemiosa dicek bisey yok valla(tekerde 340 evo x=400hp+ demek)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)