içimi dökmem gerekiyo karakoldan yeni geldim.Allahın belaları o.çocukları arka camı patlatıp babamın latopu çaldılar.bu olay bostanlının göbeğinde oluyo hemde en işlek caddelerden birinde ve üstüne üstlük en lüks restorantının otopark görevlisi park etti arabayı ve onların bile haberi yok.
Arabayı alalı bu gün tam 1ay oldu camı patlattıklarına üzülmeyi geçtim canımızı sıkan tek şey bilgisayarın çalınması babam mali müşavir olduğu için bütün bilgiler ordaydı herşey gitti mahfolmuş durumdayız ne *** yicez bilmiyorum.Karakolda ifade verdik babamla parmak izleri alındı yarın bilgisayarın seri numarasını vericem belki nete bağlanırsan MAC adresinden bulunma ihtimali var.
Yüksek mercilerden tanıdıklar sokmaya çalışıcam araya polisler bile çoğu hırsızı tanıyo artık.Yardımı dokunabilcek biri varsa lütfen benimle irtibata geçsin.
Bakın araba çalınsa bu kdr üzülmezdin kaskosu var ama o bilgisayar çok onemli bana harddiskini getirsin bilgileri alayım lap topu geri alsın götüne soksun umurumda deil.Acısı ettiğim beddua en sevdiği kişilerden çıskın inşallah...
karakoldayken parmak izi alınırken bi kaç resim çektim camamı üzüleyim 1aylık araba diye neye üzüleyim çıldırdım.
![]()