gecmis olsun keske birakmasaydiniz laptop felan icerde.
gecmis olsun keske birakmasaydiniz laptop felan icerde.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Çok geçmiş olsun arkadaşım, Herkeze bu konuda tavsiyem arabasına hırsızlara karşı camın dağılmasını engelleyen şeffaf film çektirmesidir .. Ankara da hesaplı bildiğiniz yer varsa buraya yazarsanız sevinirim...
çok geçmiş olsun kaan tekrardan ...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
geçmiş olsun kaan
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
çok geçmiş olsun Kaan ...
Şerefsizlerin yatıcak yeri yok !
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Çok geçmiş olsun o bilgilerin acısını çok çok iyi bilirim. İnşallah bulabilirsin datalarınızı. Allah en büyük gazabı versin bu kansız o cocuklarına![]()
çok geçmiş olsun. otoparkcı nasıl görmez hem kendisi park edio hemde görmüo .. yemişim öle ayakları.. bu işin içinde bi iş olabilir.. . Tekrar Çok geçmiş olsun
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Geçmiş olsun ...
Başkasının malına elini uzatanın elleri kırılsın ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
arkadaşım çok geçmiş olsun babanın mesleği icabı laptopun çalınması çok kötü olmuş. Keşke bırakmasaydınız dedim bir an içimden valla![]()
bunlar insan değil.
![]()
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
kaan inşallah bulunur allah belalarını versin... çogumuzun telefonu çalınmıstır ve içindeki tel numaraları gidince bile ne kdaar gıcık oldugumuzu sinirlendiğimizi düşnüyorumda babanın içindeki siniri nefreti anlıyorum tez zamanda bulunur inşallah...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
geçmiş olsun umarım bulunur
Sağolun arkadaşlar hepinize çok teşekkürr ederim.gece boyunca uyuyamadım uykumlarım kaçtı.tamda işler yoğun oldu bi ay napıcaz bilmiyorum.
birazdan gidip camı taktırcam.Laptopun seri numarasını bildiricem karakola belki internete bağlanırsan MAC adresinden kıstırma şansımız olabilir belki.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Allah yardımcınız olsun inşallah bulunur..Arkadaşlar buradan şu sonucu çıkarabiliriz her ne olursa olsun hangi mekanın veya firmanın olursa olsun ilk güvenlik tedbirini bizim almamız gerekiyor hiç kimseye güvenipte araclarımızda değerli eşyalarımızı bırakmayalım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)