Sağolasın İnanç ,Roz doğukanda genelde burdaki denemelere sözü yoktur ama deniz seviyesindeki turbo atmo denemesi olunca garip geliyo biraz
İzmire inşallah yakındır deyim
Sağolasın İnanç ,Roz doğukanda genelde burdaki denemelere sözü yoktur ama deniz seviyesindeki turbo atmo denemesi olunca garip geliyo biraz
İzmire inşallah yakındır deyim
Burda İzmirli başka HGT lerden bazılarına 200e kadar yaklaşık 7-8 boy fark atılıyor. Şimdi o HGT lerde ne oluyor peki??
Biz burda şov yapmıyoruzki. Başka araçlarlada denenecek inşallah önümüzdeki hafta. Gene 1 geçen 1 geçilen olacak. Ama insanlar sonuca sadece bişey için bakacak ---"arabamda bu seferki eksik neydi". "Ulan yuh neden geçildim, acep video foruma düşermi, şan şeref gidermi" bu bizim topluluğumuzda yok. Burda kimse diğerine fark atmak yada aşağı almak için yürümüyor. Geçende güler, geçilende. Bizde rolll sonrası durmayan gazlayıp giden adam olmaz, çünkü geçilene laf edende yoktur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
vıdeodan hıc brı sey anlamadım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
kaan tekrardan maaşallah çok güzel yürümüşsün ,,,,HGT için klasik yorumlar gelmiş ama nası olsa biz memnunuz gerisi dert değil........
yazacak bısı kalmamıs konuyahgt kakadır gıtmez
206gtıda kakadır oda gıtmıo
306larda essektı bır zamanlar,
sene 2009 2-3 sene gecıcek daha ne arabaların gıtcegını gorucez, zamanla...
herkese alıntı yaparak yazmayım topluca bitane msj atıyım...şimdi kadir abinin dedigi şu noktada hem fikirim...deniz seviyesiyle burdaki atmo araba kac boy oynar??? sadece kestiremedigim benim bu...bakın kadir abide demiş burdaki hgt ler yurumuyo dıye...şimdi ben bugune kadar 10 tane hgtyle dnedıysem bunun ıcınde egzntrklısı noslusu dahil hepsını geçtim yani tutunabılecek gibi bile gıtmıyolar o kadar soyleyım..çeşitli 4 5 tane 207 rc ylede denedim hepsıde bırbırınden sert gıden arabalardı...şimdi tamam 3 boy 5 boy oynarda 20 boy oynamaz benım anlayamadıgım nokta bu...bu işte bi garıplık var anlatabıldımmı...hee hgt nız belkıde turkıyenın en hızlı hgt si belkide stokların en iyisi hatta dolulardan bıle daha ıyı gıdıyo olabılır..ama bu kıyas 207 rcyle hgt kıyası bana kesinlikle yanlış anlamayın şahinle bi honda vtec2 denemesi gibi geliyo..şahincinin ben 2 boy gerisinden (mesela) yuruyorum demesı gıbı gelıyo....1+1 = 3 denmesi gibi bişey anlatabıldımmı...şimdi ben o kadar farklı arabalara bındım o kadar çok araba denedik etrafımdakı ınsanların denemelerını gorduk vs vs ama niye bu ıstanbul denemelerı ankara denemeleri hariç dier şehir denemelerinde garıplıkler goruyorum bunu anlıyamadım....
bi arkadaş da yıne hgtler konusunda aynı tepkıler geldı yazmışş...yaa arkadaşım benım objektıf bı ınsan oldugumu gerçekte tanıyan herkes çok çok iyi blir...ben taktir edilecek arabayı taktir eder edilmeyecek arabayı etmem...5 sene önce marea hlx ımız vardı 50bın km de inanki *** gibi gidiyodu...bız hızlı sanıyodk sesı falan bı deısık gelınce ama arabayı deneyince hiç yurumedıını gorduk...ve o gnden bugune bıcok deneme gordum hiç birinde bu sızın hgt nın 207 rc gibi bi arabayı kovaladıgını ne gordum nede gorurum sızın arabalardan bka bundan da eminim...inş Allah izin verir bıgun hgtyle gelirsiniz buraya kadir abide veya bnde farketmez birileri 207 rc ayarlar veya chıplı 207gt yle falan denersiniz gormus oluruz...yoksa benim herhangi bi alıp veremedıgım bu arabyla yok ayrıca çok da begendigim bi araba o yuzden 3 5 tane izmirli olup ayrı kafalardan ayrı ayrı saldırma sekıllerıne gerek yok belki anlatabılmısımdır...nyse konu uzerınde tartışmaya gerek yok tartışma bnce uzamasın hoş olmuyo...yinede söylemek ıstedıgınız bişe varsa ozelden yazarsanız hepsını cvplarım saygılar..
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Emeğiniz için tebrik ederim.Burda arkadaşlarımdada vardı baya uğraşmışlardı.Bir sene önce kadar satıldı sarı bir araçtı.Yalan olmasın hayal meyal hatırlıyorum ilk gün tamamen bakımsız,orjinal ve yıkık haliyle 127 hp mi öyle bişey vermişti.Yazılım,komple egzoz sistemi,performans bujiler,filtre kiti ve komple bakımları yapuldı denendi en son çok net hatırlıyorum 157 hp çıkmıştı.Şimdi burda bu araçta dikkat çekecek bişey söyleyim bu araçta herşeyden önce sadece bakımları yapılıp ardından filtre takılarak denendiğinde 13 hp gibi bir fark olmuştu ilk gün ki haline göre.Burada dikkat çekmek istediğim hgt lerin bakıma ihtiyacı olduğu aynı zamandada bu araçların can damarının filtre kiti olduğu.Emeğinize saygılar burda olsanız veya orda olsam zevkle denemek isterdim.![]()
bdne 2-3 tane hgt kullanmıstım zamanında denemıstımde, hıcbırı gıtmıodu ama o gıtmeyenler emınımkı 135 hplerden fazla vermıodu.. yuklu olan arabada dıer normal modlanan arabayı geccek dıe bısıy yokkı, her parca yaramıs gucmu vermıs, dynosu mevcutmu yada egrılerı nasıl bunlarda yolda gıdısını etkıler..
ankara havası 3 boylarda oynar kanımca dynolardan gordugum az bı fark deıl..
bu arada ıstanbul ankara denemelerı dısında hangı denemeler mesela sasırttı senı cıdden mrk ettıgımden soruorum..
maşallah araçlara akşam bende izledim
özelden mesaj atacaktım roz ama bende merak ettim ankara istanbul harici diğer şehir denemelerinin nesi var?gariplik olarak tanımladığın nedir?
izmirde yapılan bi deneme ve sonuç bu ne şöförde bi sıkıntı var nede arabada.. (bir mesajında 207rc de sıkıntı var, yada başkası kullansın diyosun sonra da yok öyle değil denildiği zaman izmirliler hep bir aĞızdan saldırmayın diyosun)
senin aracın yürümüyo dense sende hayır yürüyo dersin heralde
diğer şehirlerde daha hızlısı varmı bilmem ama bu videodaki hgt bence tr deki benzer basit modifikasyonlara sahip en hızlı hgt, nos basıp 106 gti geçemeyen hgt nası bi hgt dir yada senin arabanda nasıl mod. lar var bilmiyorum, ama nosla min. 200 bg olan bi arabayı geçebiliyosan senin 106 da heralde ankaranın en hızlı 106larındandır..
izmire bekleriz işallah bi gün gelme şansınız olur da deneme şansımız olur o zaman boş konuşmadığımızı arabaların güzel yürüdüğünü gözünüzle görme şansınız olur![]()
İnanç abi ile denediğime benim 156 ya 6 boy atmıştı.Aracı stok olmasına rağmen gerçektende güzel gidiyor.Kaan abinin Hgt tartışılmaz gerçektende güzel gidiyor.Ama ufak tefek bi kaç arızasına rağmen iyi gitmiş.Artık İzmirdeki hgtlerden farklı proje kokuları geliyor
www.egeturbo.com
Turbo asker
http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg
__________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)