User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Mazda MX-5 :)

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mazda MX-5 :)

Arkadaşlar bildiğim tüm 2. el sitelerine baktım ancak bulamadım hiç, 2006-2009 arası MX-5 var mı hiç satılık bildiğiniz? Fiyatları ne civarda,bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
    Performans ve fiyatına göre nasıl bir araç (sıfır alacak olsak) ?

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek isine yarayacak bir yorum olmayacak bence ama butun kasaları arasinda sadece makyaj olan bir araba bir arkadasimda 93 u vardi 1.8 di turbo uygulamisti memnundu
    160 hp olmasi lazim yanlis hatrlamisam yenileri hafif arac performans beklentin ne ona gore degisir aslinda tatminkar olup olmamasi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene fuar zamanı bakmıştım fiyatlarına s2k ile aynı paraydı nerdeyse...o paraya s2k almak daha mantıklı bence...

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok araştırdım bu ara ama pek bi + sını bulamadım farklı olmak için alınıcak bi arac tabiki keyifli 160 hp 70 000 gibi bi fiyata sahibindende 2 tane wardi ilanlar kalklış eylenceli bi araçtır ama o parayı hak edermi bnce etmez

eyer illa mx 5 takıntınız warsa 1 eski kasasıda çirkin diildir
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

CemKD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vlla cok dengeli gerçekten süper star bir araç beygiri düsük ama cosworthün supercharge kitiyle tadına doyum olmuyo söyliyim www.cosworth.com
    EJ25,

Ryhn
    Misafir
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pek isine yarayacak bir yorum olmayacak bence ama butun kasaları arasinda sadece makyaj olan bir araba bir arkadasimda 93 u vardi 1.8 di turbo uygulamisti memnundu
    160 hp olmasi lazim yanlis hatrlamisam yenileri hafif arac performans beklentin ne ona gore degisir aslinda tatminkar olup olmamasi
    93 modelde asla 1.8 motor uretilmedi ilk 1.8 motorlar 94 sonrasi amerikan versiyonlarinda cikti ama avrupa versiyonlarinda cogunlukla 1.6 olarak vardi. Amerikan versiyonlarinda 2 nesil sadece 1.8 olarak cikti fakat avrupa modellerinde 1.6 uretimine deval edildi. Bunun disinda www.bellengineering.net ve www.flyinmiata.com sirketlerin cok basarili turbo kitleri var supercharger kitleride var ama turbo uygulamasi daha ucuz ve kolay bir arac. Blok olarak 1.6 B6 blok kullaniyorlar 1.8 ler ise BP blok kullaniyorlar. 1.6 lardin differansiyelleri cok zayif fakat RX7 veya 1.8 diff sorunsuzca takilabiliyor. 10psi a kadar stock saglikli motorlarda bir sorun cikmiyor bunun disinda full forged internal kitleri www.belfabracing.com 1.710$ a satiyor. Bunun disinda cok basarili dengelenmis bir arac 89 dan bu yana sasede nerdeyse hic bir degisiklik olmayan sadece disi degisen bir arac. Eger yuklemek icin ariyorsan NA (ilk serisi) 1.8 amerikan versiyonu bulmani tavsiye ederim. Bunun disinda parcasi cok bol ve ucuz olan bir arac ve ECU olarakta http://www.diyautotune.com/catalog/-...b0294f4f0b44b4 un sundugu Megasquirt PNP kitleri ve ve fiyatlarida 700-725$ arasi degisiyor. Bunun disinda motorla ilgili bir sorunun olursa Mazda 323 lerden blok bulmabilirsin ve fiyatlari cok ucuz. Bu acidan cok mantikli bir arac. 1.6 motorlarla 230-250hp guclere cok sorunsuzca erisilebiliyor. Hem pistte hem gunluk olarak kullanmak icin gercekten cok eglenceli bir arac. Dedigim gibi 2 koltuk sorun olmazsa alinabilecek en mantikli araclardan biri. Uzerinde cok calisma yapilmis bir arac bu yuzden internetten bilgi ve parca bulmasi asiri kolay bir otomobil. Herhangi bir konuda yardim istersen elimden geldigince yardimci olmaya calisirim suanda 3 MX-5 imi kullaniyorum.

Silverbullet
    Misafir
    suanki kasa trdeki 2000cc 160bg 64.500tl gibi bi fiyatı vardı,cok eglenceli,drift icin yetenekli bi arabadır s2000den sonraki favorimdir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yeni konu açmamak için konuyu hortlattım kusura bakmayın =)

Bu araç hakkında daha fazla yoruma ihtiyacım var; CRZ den vazgeçtim , sıfır olarak MX5 düşünüyorum son kasası NC kodu olan yani ; bir öncekinden çok daha hoş grünüyor üstelik hard top katlanır tavan mevcut. Araç donanım , görsel ve performans olarak gayet yeterli benim için fakat Mazda ve Miata nasıldır nedir ne değildir,sorunları vs. bilen illaki vardır aramızda..

Genel olarak Mazda , servisleri ve bu aracın motor hakkında bilgisi olan varmı?

AT şanziman olan 158 hp , MT şanzıman 169 hp olarak geçiyor ve anladıgım kadarıyla LSD sadece MT şanzımada mevcut.. otomatik şanzımanı düşünüyorum kullananların yorumlarını alabilir miyim Mazda otomatik konusunda nasıldır?

Yabancı incelemelerden okudugum kadarıyla araç gayet eğlenceli , kaliteli ve dünyada en cok satan roadster , fakat yurt dısındaki kriterler bizim ülkemize pek uymuyor.

oguzhan999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 den kat kat zevkli ,
    Oğuzhan ÖKSÜZ

http://www.facebook.com/oksuzdesign

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda mx5 sıfır bulmanız cok zor .kursungri en sonuncusunu ben teslim ettim bayramdan sonra.yani şu anda türkiye de bayiilerde mx 5 sıfır yok. araçı kullanma fırsatım olmadı.geldiği gibi teslim oldu )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre mx5 alıcaksan 91 yada bi makyaj sonraki olanı al , yenisini test etmiştim floryada , gerçekten mezar gibi , içim sıkıldı sürerken ama adrenalin pompalatmaya biraz yetiyo 160 beygir, hatta bekadaki satış elemanı yanımdayken 1.20ydi sanırım denk geldi yolda küçük bi roll de olmuştu , bmw e36lardaki gibi orta konsol cok yukarda dapdar yerdesin ama s2000 den geniş , otomatik vitesi biraz garibime gitmişti hızlanması ahım şahım değildi , o paralara değmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar dediğim gibi sıfır için Mazda ile görüştüm.. Internet sitesinde yazanın aksine istediğim her donanım-opsiyon , renk , döşeme modeli ile getirebiliyorlar. Teslim için Şubat öngörülüyor şimdi sipariş verirsem.

Otomatik düşünüyordum ama okudugum yabancı yorumlara göre kesinlikle manuel seçilmeli diyor bir cogu. İkinci el S2000 'e 65 - 70 bin TL , TT ye 70 - 90 , Z4 için 60 - 80 vermektense buna 75 bin TL verip sıfır almak çok daha mantıklı geliyor . Bir de hard top olması cok cezbetti. Yine okudugum ve karşılaştırdıgım sanırım tüm otomobil inceleme sitelerine göre diğer tüm klasmanından hatta Porsche Cayman'ın 4.0/5 aldıgı sitede 4.7 gibi bir puanla tüm araçlardan yüksek puanı var. Bir çok ödül de almış, ancak bu kadar başarılı bir aracın türkiye de neden olmadıgı sorusu da insanın aklını kurcalamıyor değil.
    Başka bilgisi olan =)

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amerikalı bir arkadaşımda vardı burda natoda calısan. Şimdi döndü buradayken baya kurcalamıstık bayada bindiğim ve her zaman dengesini olsun gidişini olsun begendıgım bir araçtır. Ancak sıfır olarak bir miataya 75 000 vermek bence pek mantıklı degıl. Tabii ki senın paran , sıfır araç alınca her turlu satarken zararın olur ancak mıatada bu iki üç kat olur bunuda bir düşün. Hondalar maşallah reşat altını gibi Bir s2000 alsan seneye yaza daha bile pahalı satarsın belkı kımbılır

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ara USA dayım birkaç otomobil dergisi aldım; birinde $40000 altındaki eniyi arabalar diye birşey vardı mx-5 onlardan biriydi. Ve zaten genelde o tarz sıralamalarda Rx-8 ve Mx-5 hep oluyormus yıllardır. Belki işine yarar.

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ryhn bu konuda sana en ıyı yardımcı olabılecek kısı onunla ırtıbatını kesme derım arac ıcınse hıc bsy solemeye gerek yok bence.cok cok zevklı bır arac.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok gereksiz bir bilgi ama ekleyeyim yinede dunyanin en cok satan cabriosudur mx-5 guiness rekorlar kitabinda rekoru vardir

biraz ucuz olsa hemen uzerine atlayacagim arabadir cok yakisikli oluyorlar biraz ugrasinca

birde not duseyim aklinizda bulunsun iyice basmadan bineni dovuyorlarmis

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    impreza yi almadan once uzerinde cok durdugum, ancak istedigim gibi bir nb mx5 bulamadigim icin alamadigim bir aractir. Dunyanin en iyi roadsterlarindandir.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her gordugumde bunun icine nasil sigiyorlar dedigim bir model...75k asiri pahali.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nc disinda dusunmuyorum onun da hard top olmasi ve goruntusu hosuma gitti acikcasi . Pahali pek gelmedi acikcasi, yani elbetteki 75 bin tl az bir para degil ancak dedigim gibi ikinci el araclara yakin fiyatlar vermektense veya diger seceneklerim olan Rcz , genesis coupe gibi araclar yaninda uygun kaliyor ustelik cabrio.

Otomatik dusunuyorum hatta ama onuj da sanziman pek iyi degil deniyor Mazdanin otomatikleri nasil?

Bu arada arac onerisi olan varsa alabilirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)