dyno grafıgı hakkında pek bısı bılmedıgım ıcın yorum yapamıyorum nedır ne degıldr bılmıyorum sızlerden yorumlar beklıyorum
uzun süredir merak ettiğim birşeydi
1.6 turbo olan mı bu ? 1.6 için güzel bi eğri (birkaç dalgalanma hariç) ancak 2.0 ise daha düzgün (alt devirlerde yüksek tork) olması gerekirdi die düşünüyorum..
genel olarak çok dalgalı..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
97 oktan alın bir daha ölçtürün
bu kadar dalgalanması ölçümün bir problemi olduğunu gösteriyor
Built to fall....
mod olarak ne var?
stok araba 193 ps nasıl ölçülüyor? dyno da baya bi hata var demekki.. veya fabrika ürettiği arabanın gücünü bilmiyor...
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
doğru çarpanla çarpıncamı 193 ps oluyor ?
orjinali 180 hp ise ve 193 verdiyse çok sağlıklı ve çok güzel rodaj yapılmıştır bence başka bir sorun yoksa, tek dalgalanma hoş değil
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Fabrikasyon arabada o kadar olur , benzinden oturu avansla oynuyor olabilir. Dalgalanmada ucurumlar yok 5 6hp oynuyor devir aralarinda
Bence şu yüzden. Misal Bütün 170'lik Jetta'lar 170'ten fazla veriyorlar belki ama hepsi aynısını vermiyo. O yüzden sahipleri hır çıkarmasın diye stabil olarak minimum verdikleri değeri yazıyorlar. Birde araçlar atmosferik olmadığından zaten malzeme kalitesi yüksek ve bahsi geçen taban güçleride çok düşük olmadığından mütevelli.10-15 hpler aracı yıpratıp sürekli garanti şartlarında aracı servise uğratıcak farklar değil. O yüzden minimum değer verip üstü açık kontrat gibi yapıyorlar. Tabi bu benim tahminim.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
senelik vergi, misal 3.20 in var burda 2000 cc ye göre veriyorsun
belçikada adam 150 hpye göre veriyor
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)