Arkadaşlar facebook mesaj kutum ve arkadaş listeleri açılmıyor başına gelen veya bir çözümü olup olmadığını bilen varmı?
Şimdiden teşekkürler![]()
Arkadaşlar facebook mesaj kutum ve arkadaş listeleri açılmıyor başına gelen veya bir çözümü olup olmadığını bilen varmı?
Şimdiden teşekkürler![]()
Bu aralar feysbuk bi salklasti dunde ben bikacistedigim seyi yapamadim vs.vs. Telden giriyorum calisiodu pc'den calismiodu ptal saptal seyler..Biraz bekle dene istersen..Yada cookies'leri silebilirsin.
- K -
________
Dr.Ecu
evet baska bir bilgisayardan denedik girdi .cookies derken anlamıyorum o kadar nedir?çerezleri sil falan demişlerdi de arkadaşlar
hea cerezler iste...
bu arada simdi gene sapitti 2sn oncexxxx likes your baglanti(baglanti neyse) links olmasi lazim
ingilizce kullaniyorum yari ingilizce yari turkce veriyo tepkileri
bence feysboku heklediler
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
hay Allah ya![]()
gecen konu acıcaktım ıyıkı gordum renklı yazı yazabılıyormuyuz bu facede ? profılde yazı yazıp paylas dedıgımız yere ?
Berbat bugunlerde yine birseyleri degistiriyorlar sanırım...
Foto yükleme icin plugin tarzı birsey gelmis zaten, daha da birseyleri degistiriyorlar, inanılmaz yavas su an...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ya kircam atcam simdi pc'yi heaa..ulan olur mu bole sey yaa feysboka dava acicam okunu cikarttiniz diye :@
- K -
________
Dr.Ecu
hala açılmıyo mesaj kutum![]()
bendede aynı sorun oluyor sık sık başıma geliyor sayfayı kapatıp tekrar acınca düzeliyor bilmiyorum denedinmi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)