Kazasız, belasız... arka farlar bayağı buğu yapmış ama![]()
direksiyon simidim gerçekten çok kötü adamın eli asit salgılamış resmen buldum recaiden alıcam stoplara gelince biyerden su alıyor ama nerden bulamadım kırık çatlak yok jantlara gelincede 306 jantı alıcaktım alamadım bu jantlar çok hoşuma gidiyor değiştirmeyeceğim büyük ihtimalle ama bulursam uygun yollu 306 gti jantı alırım![]()
Maşallah abi. Vakit olunce bence dışını komple stocka çevir![]()
arabanın kasası çok güzel ama arabadaki boya bi değişik arkadan bakıyorsun bal köpüğü önden bakıyorsun m3 sarısı karanlıkt abaşka güneşte başka ışıklı bi yerde başka renk ben çözemedim arabayısedefli gördüm ama bukadar dandik sedeflide hiç görmedim
logo iptalleri olmasa, çıtalar siyah olsa, jantlar ve stoplar orjinal olsa,birde direkteki göstergeler olmasa çok daha iyi olurdu...kazasız belasız sürüşler...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
araba da açok apaci işi var yavaş yavaş düzeltiyorum sıra onlarada gelicek allah nasip ederse aklımda folyo kaplatmak var ama bakalım onları yapıcağım zaman baya bi uraşacağım araba ile
araç diri duruyor maşallah kazasız belasız...jantları tek renk yaparsanız daha güzel durur bence...siyah yada füme olabilir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)