renault symbol mu?
hyundai era mı?
1)servis
2)yedek parca
3)yakıt
4)guvenlik
5)konfor,rahatlık
arkadaslar bu kırterlerde bir karsılastırma yaparsak cok sevinirim.anket olarak yapsak daha iyi olur ama nasıl yapılır bilemiyorum.
renault symbol mu?
hyundai era mı?
1)servis
2)yedek parca
3)yakıt
4)guvenlik
5)konfor,rahatlık
arkadaslar bu kırterlerde bir karsılastırma yaparsak cok sevinirim.anket olarak yapsak daha iyi olur ama nasıl yapılır bilemiyorum.
Fuck The System !!!
yedek parça bilmem ama clio 3-2
normalde reno filomuz var ama bana bole bir soru geldi bende fikirleri alıyım istedim.tech ayrıcalıgıyla![]()
Fuck The System !!!
Era'nın yakıt sarfiyatı Clio'ya göre oldukça fazla bence dizel araçlar için. Otelde arkadaşım var 50 liraya 230km yol yapıyo. Sürekli kullandığım Korsan Taxi Clio III 50 liraya 320 civarında gidiyoki clio III Extreme yani ağırlık olarak dolu olan model en baz model olsa bence daha az yakar
s
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sümbül 65 hp mi neydi galiba. Yakıtta fark olması doğal bence.
Ben olsam eğer ikisi arasında leasing fiyatlarında fark yoksa Era alırdım.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Clıo bencede..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
+ Era güçlü olduğu için aracı kullanan şirket personelinin gazlama ve hor kullanma oranı daha yüksek olacaktır![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yedek Parça - Clio
Performans - Era
Servis - Clio
Yakıt - Kullanıma göre Clio ya da Era
Güvenlik - Era
Konfor,Rahatlık - Era
Bence de 3-2 Hyundai Era CRDi derim. Yok benzinli alıcam dersen kesinlikle Clio
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
dizel clio alın araba yakmıyo resmen
bizim şirkette mevcut clio var 1.5 dci 260.000 geldi bakımları düzenli yapıyoruz daha motor acmadık sağlamda klimalı merkezi kilit elek. cam daha baska bişi olmasına gerek yok ben clio derim..
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
clio alırsanız kesinlikle 65 hp mi ne onlardan almayın 25 tane var şirkette acayip çok yakıyorlar 85 likleri mi ne varmış onlar daha az yakıyormuş
bu arada ben olsam linea punto gibi alternatifleride değerlendiririm
İkisi arasında clio servis vs. bakımından daha iyi bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)