kesınlıkle clıo bız kullanıyoruz hem kendımız renault servısız bakımları duzenlı yapıldıktan sonra tık demıyor =) konfor guvenlık yakıt yedekparca servıs acıkcası hersey clıo =)
kesınlıkle clıo bız kullanıyoruz hem kendımız renault servısız bakımları duzenlı yapıldıktan sonra tık demıyor =) konfor guvenlık yakıt yedekparca servıs acıkcası hersey clıo =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Clio yeterli sirket icin![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
rent a carcıyım...
şirketimizde era'da clioda var...
1.konfor:era 4-5 kat daha konforlu
2:güvenlik:era
3:yakıt:clio
4parça servis:clio
5:yol tutus symbolün berbat ötesi viraja girerken tırsıyor insan:yine era
6erformans sirket aracında önemli degil ama yinede yazmakta fayda var:era
Opel Corsalar daha iyi değilmi ?
Yedek Parça - Clio
Performans - Era
Servis - Era (5 yıl garanti)
Yakıt - clio
Güvenlik - Era
Konfor,Rahatlık - Era
ben era derim
bizim şirkette yeni clio var o kadar dandik arba ki ihtiyacım olduğunda megane kalmamışsa clioyu almak yerine kendi aracımı kullanıyorum zira bir arkadaşımızı bu dandik arabada kazaya kurban vedik.
clio virajda değil düz yolda bile güven vermiyo insanaera diyorum
Kişisel arabam Era şirkette ise toplamda 10 tane clio 1.5 dci var.Clio dendiği gibi güven vermiyor ama yapacak bişey yok.Ama kişel olarak kullandığım eramda güven veriyor gibi durmuyor açıkçası.Ayrıca sarfiyat olarak era mutlaka daha fazla ama tabi kullanımla alakalı.Basın expresste 180 görmeden olmuyor cumartesi sabahı![]()
Şimdiye kadar hyundailere karşı hep önyargım vardı taki arabayı alıp 2-3 hafta süreç gecene kadar bu süreçte gerek servis olsun gerek satış işlemleri olsun gayet kolayca halledildi . Fakat dizel dediğiniz için yakıt konusunda farkı söyleyemem .Ama biri 110 hp diğeri ise 80 hp sanırsam eranın daha fazla yakması normal bence . Clio kullandım ama bnm kullandıgım 65 hp olanıydı karbiratörlü sahin bile daha hızlı tepki verir gaza öyle söyliyim . Uzun lafın kısası eraların içi olsun servis hizmeti olsun konforu olsun clioya göre daha iyi oldugu görüşündeyim . Tabi tercih sizin .
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)