Merhaba arkadaşlar sorum şu olacak. Bir arkadaşımın aracına düz boru işlemi yapacağız, fakat bu olayın maliyeti yaklaşık olarak nedir? Headers da yaptırsak custom olarak hepsi beraber maliyeti 3 aşağı 5 yukarı ne olur? Sonra kucağa gelmeyelimde![]()
100 liraya 60 lık komple boru cekiyolar
51 likleride 70 liraya çekiyorlar
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
304 falan paslanmaz forumda yazıyolar bazen onlar daha pahallı
51 lik Ankara şaşmazda bugün 150 tl dediler kaynaksız portsuz falan çokmuş demekki Ankara da bildiğiniz varmı 70 tl ye iyimiş valla
İskenderde komple yaptırırsanız yani egsoz manifoltu hariç orta susturucu ve son susturucu hepsi iskoya dahil 1000 lira
Egsoz manifoltu nu bilemicem![]()
ben 51 lık taktırdım cnc makınada özel yapılmıs sıteden gökhan035 arkdsımız satıyor hıc bukulu yerlerde biçim bozulmamıs sekılde cok özel ve hafıf![]()
www.honda-tech.com
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
o fiyatlara istte zor bursa izmir ankadara uygunda istte kaliteli bir sekilde 200 den asagı düz boru cektiremezsin.
anadolu yakası gider eksoz mustafa abiyi öneririm bostancı sanayide yeni crom kaynak makinası flanda aldı işçilikleri cok güzel ben oraya yaptırdım.
48 düz boru son susturucu manifold takımı komple 200 e yaptı.
custom manifold suan yapmıyor ama 500 den asagı cıkmaz dedi![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)