özgürle (cabriolet) uzun bi bekleyişten sonra ürünümz geldi.akşama kirli bi araçta deneme yapıcaz.
İlk izlenimlerimizi yazarım buraya
özgürle (cabriolet) uzun bi bekleyişten sonra ürünümz geldi.akşama kirli bi araçta deneme yapıcaz.
İlk izlenimlerimizi yazarım buraya
"Wagen"thusiast
Vay vay vay dayıı gözün aydınBende isteremmm
![]()
bu ürün araç üzerinde ne işe yarıyor tam olarak![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
nxt sampuan zaten cilali, bunun farki nedir?
Experience is what you get when you don't get what you want.
aynen tolga nedir bunun farkı zaten nxt için artık herkesden kötü yorum geliyo kullanan herkes bırakıyo turtle sampuan falan diyolar,ayrıca comboyu gördün 2006 dan bu güne su değmesi hava koşulları hariç akşam getiriyim istersen![]()
Turtle wax vs ürünlerin NXT şampuandan iyi oldugunu söleyen bu işten anlamıyordur.Bu şampuanı ilk tolgadan duydum hemen araştrdım baya cilalı bişey bu yoğun bi şampuan.Sipariş edildi yakında TRdede olacak.Sonucları yazın buraya benden merak ediyorum..Ürün kasımda piyasaya tanıtıldı Amerikadada aralıkta satışa sunuldu.Deneyenler cok memnun oldugunu yazıyor forumlarda.Bakalım bizde sonuc ne olacak merakla bekliyoruz.
wash & wax adındanda anlaşılcağı üzere hem temizleme hem koruma sağlıyor sanırım
hiç wax yapılmamış bi araçta denenirse ne kadar koruma yaptığını anlayabiliriz
şişe şeffaf içindeki böyle kımıl kımıl bi sarıtolgayı bekliyorum denemek için bakalım bi farkı var mı denemeden bende bişey diyemiyorum iyi yada kötü
![]()
böyle bi video var ama tolgadan uygulama sonrası yorumlarını alırız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)