yuh ne dandikmiş![]()
arkadaşlar kesin fake...
bizde daha düne kadar 64 bel air vardı.. babamın tek tutkusu idi..
şöförlügü 64 bel airde ögrendim ben..
bikere duvara bi kere de agaca çarptım 15imde körpeydimama tamponda en ufak bi hasar dahi olmadı.. süratliydim hatta ön camdan cıkacaktım neredeyse
çelik o arabanın bi çok yeri...
hele bu yeni chevy ile kafa kafaya gelsin varya önden girer arkadan cıkar...
yok böyle bir video.. o şase kagıt gibi bükülecek hee mümkün deil...
B18c specR swap eg
arkadaşımda orjinal 1961 model mercedes 230sl.sanırım tam bilmiyorum.arabasını kriko ile kaldırmayı denemiş..araç yerinden oynamamış.içine göçmüş.
kanka mantık şu
bu arabalarda bi şase var allah korusun kafa kafaya gelme.. hele o tamponlar tampon ayakları bildigin çelik
yani yavaş çekimlerde izliyoruz ya bükülüyo kagıt gibi.. kalıbımı basarım o kadar kolay deilyani bunun bi izahı yok ya duvara ya agaca cıkman lazım anlamak için
yani ince sac+mühendislik demiş ya bi arkadaş öle bi mühendislik yokbu aracı bu hale getirebilecek
![]()
B18c specR swap eg
o değilde benm bu carpma testi videolarında su kaza anında olusan yukle yerinden fırlıyan farlar fena hosuma gidiyo![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
şöyle açıklayayım durumu be bel aire çarpan malibu safkan bi malibu yani bizim burda satılan dayvuu chevy lerden degil ondan dolayı böyle bir sonuç normal adamların 65 te yaptıgı arabalar şimdiki çog arabayı perte cıkarıyorken 2000 li yılların araçlarının eskilerini ezmesi dogal
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)