siz adamı yoldan çıkarırsınız zaten tekrar oralara gelip gelmeme arasında gidip geliyorum iyice aklımı çeliyorsunuz.
Bir yandan sen bir yandan Kaan![]()
Samsa
Yaw hergun partymi olur...Heryer exotic...Gunes,okyanus ve gece hayati vs.....Valla ben gecirdigim bir haftadan sonra kesinlikle Floridaya tasinma karari aldim...Gel senide bekleriz![]()
Biliyorum bilmezmiyim CT den sonra oraya gittiğimde sanırım Cennet böyle biryer demiştim. Zaten kısmet olurda gelirsem kesin Miami bu sefer yada Orlando Kaanı bekliyorum gelsin bir konuşucaz
Samsa
Salla Orlandoyu gittim gecen sene ve hicbisi yok..Hayat kesinlikle Miami'de hatta west palm beach yada Fort Lauderdale'de.Hayirlisi olsun.Yardimci olabilecegim birsey varsa biliyorsun, her zaman.
bu ne be abi.. San Francisco diyordum ama... Gerci cok sicak anasini satayim burasi da olurum ben yahu. NY'un sogugunu buranin sicagina tercih ederim.
///Mürüvvette endaze olmaz.
ben her pazar ft lauderdale deyim sadece port da gördüüm limuzinler arabalar jeepler yeter..çok hareketli biyer..florida yaşancak değil ama eğlenilek biyer bence
burda kiralar ne kadar acaba ??? birde iş bulma sıkıntı olurmu ki ??? ben galiba buraya taşınmak istiyorumda..![]()
![]()
bir tane normal araba gezmezmi o sokaklarda yaw
oralardan ev almak kaça mal olur acaba
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
hayat floridaya güzel valla pazar var huzur var mis
yav 3 kuruşluk keyfim vardı o da uçtu gittiSorması ayıptır burası hep mi böyle yoksa onlar için özel günlerden birinde mi gittin.Eğer hergün böyleyse yerinde olsam taşınmazdım
![]()
yaa bu gavurlarda ne para var öle yaa..a.q adamların en ucuz arabası sl63 amg yaa aklım almıyor valla yaa
Kardeşim onlar sl63 bizim burada ki s320 parasına alıyorlarAsıl para bizde bakma sen
SL63 parasına s320 alıyoruz
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Merce...fCarsQ5fTrucks
66.000$ diyor daha ucuzmuş hatta S320 de alamıyoruz tüh![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)