hafif volan uzun mesafede 4. vıtes ve sonrasında araca 1-2 boy arası kaybettirirmi ??
hafif volan uzun mesafede 4. vıtes ve sonrasında araca 1-2 boy arası kaybettirirmi ??
5.vitesde - olarak farkı hissedersin. Ama altlardaki o gaz tepkisi ve whp ye katkısından sevdiğim bi parçadır![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
bence çıkarma kalsın...
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Roll'de 200kmh'de kesiyorsun zaten.hafif volanlı arabada zaten ağırlık olarak 4.vites sonrası güç kaybı yaşıyor bende aldım ama takdırmadım aynı speclerde bir araba ile kaldırırsan aracını farkı daha iyi anlarsın..
evet ozellikle sabit gazla yokuş yukarı çıkmaya başlayınca da hız düşmeye başlıyor gaza basmak gerekiyor biraz daha ama verdiği tepki orj nazaran çok daha çabuk oluyor
sadece volan olarak deneme fırsatım olmadı malesef
ama krank kol volan kasnak hepsi hafifleyince tadından yenmiyor
hafif volanla araba top speed'e zank diye çıkıyor.. ben gözlerimle gördümeskisi-yenisi...
eğer hafif volan iş yapmaz birşey olsaydı zaten EP3 kasalarda 2004-2005 lerde ve DC5 İntegra Type R'larda hafif volan koymazdı Honda firması..![]()
kesik krank hafifletilmiş yani baş belası bence başıma gelmedide gelen çok kıran vs 2. bi sebebide hafif volan bunlarda marka önemli kendin yaptırırsan ölçüm değerleri mmolmalı kafaya göre sakat
cc hafif volan var ama top speed düşüyor malesef...
zaten yaptığım roll lerde bunu görüyorum...
roll ler 200 de bitse sorun yokda 200 de biten bir roll daha yapamadım![]()
Yüksek devirde yük altındaki motorun ölü noktaları atlaması zorlaştığı için sanırım performansta düşüş meydana geliyor ?
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)