User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Body sorunsalı

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face Body sorunsalı

Body, kas, vucut geliştirme dedik.. dün akşam itibariyle başladım ısınma hareketleriyle 5 kilodan başladık neyse antremanlar gayet güzel geçiyodu ilk günün vermiş olduğu istek arzuyla 1 saat kadar çalıştım.. Ama sıkıntıma geleyim spor salonun'dan çıkıp eve geldim kol bölgesi ve gögüs bölgesin'De ağrılar başladı içten kemik ağrısı forum'da bir çok body yapan arkadaş var sanırım ne demek istediğimi anlarlar.. neyse sabah bi kalktım kollarımı kendime doğru çekemiyorum mütiş derecede ağrı var aynı zaman'da omuz ve gögüs kısmıda öyle vücut ham çok mu yüklendik diyecem ama 5 kiloyla ve 10 kilo arası çalıştım.. body'den değilde sanki savaştan gelmiş gibiydim.. sorum budurki bu ağrılarım ne zaman geçicek her body yaptığım'da bu ağrılarla tekrar karşılacakmıyım ben bunun için bi önlem alabilirmiyim akşam tekrar gidicem çalıştıktan sonra yinemi bu tür ağrılarla karşılaşacakmıyım yoksa dün ilk gün diyemi böyle ağrı yaptı??

Spor yapan body'le ilgilenen arkadaşlardan yardım öneri bekliyorum tşk ederim.
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bnm 3-4 gün kdr dvm etmişti ondan sonra hiç bi agrı yaşamadım uzunca zaman ara verip tekrar başlayınca tekrar yaşamıştım hamlıgın gidince geçer
    civic si sold
    civic vtı sold

RPM Race Events
    http://www.rpmraceevents.com

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk haftadan sonra alışırsın hamlamışsın kanımca, ilk bende öyleydim işkence gibi geçti bi kaç gün
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    topragım Daha Ilk gunun. Olucak en az 1 hafta bu agrılar.

Antremandan geldıkten hemen sonra banyonu Sıcak suyla yap Mumkunse Ilık Sıcak arası suyun ıcıne yat bı 10dk .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JumboAli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    topragım Daha Ilk gunun. Olucak en az 1 hafta bu agrılar.

Antremandan geldıkten hemen sonra banyonu Sıcak suyla yap Mumkunse Ilık Sıcak arası suyun ıcıne yat bı 10dk .
    Eh be umarım şu ağrı günleri çabuk geçer valla bi kamyon dayak yemiş gibiyim toprağım suyun için'De kalmayı denemedim bu akşam denerim

yorumlar için tşk arkadaşlar

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vücut hamlığından olmuştur büyük ihtimalle, basketbola 5 sene ara vermiştim, 5 sene sonra dedim fitnessa gideyim kilo aldı başını gidiyor 20-30 kişiden dayak yemiş gibi çıktım salondan.. ama düzelir ilk haftadan sonra vücut alışsın biraz daha
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hamlaşmışın zamanla geçer, kardiyo yapıyormusun yada ısınma hareketı falan?

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hamlıktan olmus. bu hafta bugunde gıt. carsamba ara ver vucut dınlensın. persembe cuma tekrar gıt cumartesı pazar dınlen. pazartesı tekrar baslarsın.

bundan sonrada bu tarz agrılar azda olsa olması gerekır agrı yoksa ıdman kotu demektır. kaslar yanıcak kı dogru calıstıgın meydana cıksın. tabı bu agrılar suan cektıgın agrılarla alakası yok.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Killah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vücut hamlığından olmuştur büyük ihtimalle, basketbola 5 sene ara vermiştim, 5 sene sonra dedim fitnessa gideyim kilo aldı başını gidiyor 20-30 kişiden dayak yemiş gibi çıktım salondan.. ama düzelir ilk haftadan sonra vücut alışsın biraz daha
    inş beklemedeyiz zor yazıyorum vallaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hamlıktan olmus. bu hafta bugunde gıt. carsamba ara ver vucut dınlensın. persembe cuma tekrar gıt cumartesı pazar dınlen. pazartesı tekrar baslarsın.

bundan sonrada bu tarz agrılar azda olsa olması gerekır agrı yoksa ıdman kotu demektır. kaslar yanıcak kı dogru calıstıgın meydana cıksın. tabı bu agrılar suan cektıgın agrılarla alakası yok.
    heh bende miniks ne zaman öneri yorum yazacak diyodum üstat dediğin gibi yapacam bu akşam'da giderim bigün ara veririm.. demek biraz iyi çalışmışım ağrılarım çok ağır hem hamlık hemde çalışmayla bu ağrılar olsa gerek.. bi merak ettiğim konu daha var abi.. ben şuan 85 kiloyum az'da göbek var.. korktuğum şey bu body vucut yapma beni daha çok iri gösterirmi ?? yeterince geniş iri görünüyorum bu spor daha çok kaba gösterirmi beni ? yoksa vucutu şekle sokup kilolar gidermi? ben böyle düşünüyorum şimdilik body çok az yapıp daha çok zayıflama yönün'de sporlar yapıyım koşu bandı bisiklet gibi iyi bi kiloya düştüğüm zaman 70-75 gibi ondan sonra body'e tam anlamıyla başlarım die düşünüyorum.. biraz fazla soru sordum kusra bakmayın kafamı çok kurcalıyo bu olay

yazmış olduğunuz bilgi ve öneriler için tşk ederim arkadaşlar.

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direk hamlamışsın geçer cardio çalış.
    Belong to beyond of your horizon.

nitrO_Oxide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk 1-2 gun olmazsı gayet normal.Bi ağrı olcak ama öyle çok aşırı derece olmaz.Yani limitlerinden fazla zorlama yaptıysan,doğru bi şekilde ısınmadan basladıysan vs bunlar sebep olabilir
    Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heh bende miniks ne zaman öneri yorum yazacak diyodum üstat dediğin gibi yapacam bu akşam'da giderim bigün ara veririm.. demek biraz iyi çalışmışım ağrılarım çok ağır hem hamlık hemde çalışmayla bu ağrılar olsa gerek.. bi merak ettiğim konu daha var abi.. ben şuan 85 kiloyum az'da göbek var.. korktuğum şey bu body vucut yapma beni daha çok iri gösterirmi ?? yeterince geniş iri görünüyorum bu spor daha çok kaba gösterirmi beni ? yoksa vucutu şekle sokup kilolar gidermi? ben böyle düşünüyorum şimdilik body çok az yapıp daha çok zayıflama yönün'de sporlar yapıyım koşu bandı bisiklet gibi iyi bi kiloya düştüğüm zaman 70-75 gibi ondan sonra body'e tam anlamıyla başlarım die düşünüyorum.. biraz fazla soru sordum kusra bakmayın kafamı çok kurcalıyo bu olay

yazmış olduğunuz bilgi ve öneriler için tşk ederim arkadaşlar.
    yok moruk ılk gun ıyı calısmandan deıl hamlıktan dolayı agrılar. ama calısmasan agrıda olmaz o da ayrı.

senın kılonda (80-85-90kg) ınsanlar salona gelıo 5kg verıyım 10 kg verıyım dıyor. aradan 2 ay gecmıs adam 10kg verıyor sonra body baslıyor. sonra nasıl daha kılo alırım dıe dert yanıyor. moruk body ypıcaksan kılo vermıceksın. mevcut kılonda vucudunda kı yag oranını azaltıp mevctu kılonu kasa cevırerek koruyacaksın. ama kılo verıcem dıyorsan uzun cardıo hafıf agırlık dewam edıceksın.
    kılo hazır mevcutken kılo yu koruyup duzenlı beslenme ıle vucudunda kı yag oranını kas a cevrırsen hem kasların daha muntazam gelısır hemde fıt gorunursun.

sımdı vucuda baslarsam ırılesırım dıe dusunme suna hımbılsın dıe buyuk ıhtımal ole bır goruntun vardır. benım sana onerım ılk 1 ay
    30dk. cardıo sonra agırlık gırmen. hafıf agırlık. daha sonra cardıo 10dk. yapıp bısıklet yuruyus tarzı nabzı hızlandırdıktan sonra agırlık basmandır. eger body yapıcam dıyorsan
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 dk 5 km hızla koş yada yürü
    yavas yavas hızı yukselterek 10 km hıza kadar cık
    20 dk yı böle doldur
    sonra başla body hareketlerine
    vücudunu ısıtmadan hiç bi zaman başlama body hareketlerine
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hamlıktan kardesım ben sporcuyum bana bile oldu yanı gecer ıyı ısındır adelelerı
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sporu bırakalı 10 yıl oldu 10 yıl sonra tekrar basladım. calısma sıstemlerı cok farklılık gostermemıs ama teknolojı ıle bırlıkte makınalar gelısmıs. bana Melih(badcat) cok yardımcı oldu sagolsun. o da konuyu gorurse yazar zaten
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok moruk ılk gun ıyı calısmandan deıl hamlıktan dolayı agrılar. ama calısmasan agrıda olmaz o da ayrı.

senın kılonda (80-85-90kg) ınsanlar salona gelıo 5kg verıyım 10 kg verıyım dıyor. aradan 2 ay gecmıs adam 10kg verıyor sonra body baslıyor. sonra nasıl daha kılo alırım dıe dert yanıyor. moruk body ypıcaksan kılo vermıceksın. mevcut kılonda vucudunda kı yag oranını azaltıp mevctu kılonu kasa cevırerek koruyacaksın. ama kılo verıcem dıyorsan uzun cardıo hafıf agırlık dewam edıceksın.
    kılo hazır mevcutken kılo yu koruyup duzenlı beslenme ıle vucudunda kı yag oranını kas a cevrırsen hem kasların daha muntazam gelısır hemde fıt gorunursun.

sımdı vucuda baslarsam ırılesırım dıe dusunme suna hımbılsın dıe buyuk ıhtımal ole bır goruntun vardır. benım sana onerım ılk 1 ay
    30dk. cardıo sonra agırlık gırmen. hafıf agırlık. daha sonra cardıo 10dk. yapıp bısıklet yuruyus tarzı nabzı hızlandırdıktan sonra agırlık basmandır. eger body yapıcam dıyorsan
    anladım dayı bu öneriler cidden iyi oldu.. zaten ilk 15-20 dk'a falan yürüyüş + koşu yapıyorum iyi bi ter attıktan sonra body'e çalışıyorum.. ısınmadan hayatta başlamam bakacaz artık gelişmeleri yazarım buraya fit olabilme yolun'da ilerliyoruz yavaştan

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sporu bırakalı 10 yıl oldu 10 yıl sonra tekrar basladım. calısma sıstemlerı cok farklılık gostermemıs ama teknolojı ıle bırlıkte makınalar gelısmıs. bana Melih(badcat) cok yardımcı oldu sagolsun. o da konuyu gorurse yazar zaten
    Hilmi abi benimde 7 yıl oldu bırakalı , yine başlama arefesindeyim
    Şu an 100 (1.81)kiloyum ilk başta kardiyo takılmak lazım sanırım bir kaç ay
    Sen nasıl yapmmıştın?
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım dayı bu öneriler cidden iyi oldu.. zaten ilk 15-20 dk'a falan yürüyüş + koşu yapıyorum iyi bi ter attıktan sonra body'e çalışıyorum.. ısınmadan hayatta başlamam bakacaz artık gelişmeleri yazarım buraya fit olabilme yolun'da ilerliyoruz yavaştan
    darısı başımıza
    Burak ÇAPKAN
    Volkswagen Ticari Araç Satış

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)