specs
vtec2: 4-2-1 headers,d17 ecu,ies emme manıfoldu,stage2 debriyaj
SI:4-1 headers
iyi seyirler
http://www.streetfire.net/video/vtec...si_1459271.htm
specs
vtec2: 4-2-1 headers,d17 ecu,ies emme manıfoldu,stage2 debriyaj
SI:4-1 headers
iyi seyirler
http://www.streetfire.net/video/vtec...si_1459271.htm
hahah verem aga verem bari. 2 dakka numero yapalım dedik kerem abi ispiyonladı hemen
si b16 eg si
rolling 60-65 vtec üstü
tabi denerken ben bilmiyorum b16 olduğunu. bizede süpriz oldu hatta baya karştı ortalık ahaha![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
emre bana ankaradayken "abi gizli nos nasıl basarız" diye sordu![]()
![]()
hahaha abi bozmuştum niyeti nos aldırcaklardı bana. içimize kurt düşüpte soruşturmasak kaynıcaktı öyle arada ahahah
MTM-PROSTOCK GARAGE
olay şu şekilde başladı anlatıyorum:
emre(despe) uzun zamandır aracını yanı vtec2 sini stock bir SI ile denemek istiyordu, bir tane SI bulduk cok farklı gectı sonradan SI ın sahıbı arabamda problem vardı dedı tamam olabılır dogrudur dedık ve kardeşçe olayı sonuclandırdık akabınde bursada yerel bır honda forumunda yönetici olan bizleryeni bir SI ayarlamak için forumumuzda denemek için SI aranıyor dıye bır konu actık ve sıtemıze sponsor olan bır fırma bır müsterimizin stock SI var istersen deneyelım dedı emreye emre de tamam dedi, gectıgımız cuma aksamı ıkı arac otobanda 60-65 de deneme yaptılar ama bır SI mumkun değil böyle gidemez imkanı yok neyse bır aracın ne oldugunu araştırmaya basladık tabııkı kaputu actırmamıstık yarıştan ne önce nede sonra vede deneme esnasında emrenın arabasının egsozu cok fena gürültülü ve SI ında egsozu sessız oldugundan bız arabanın vtec acıtıgını farkedemedik emre 4-5 boy kadar fark yıyınce arabayı araştırdık ve gördükki SI izmirden satın alınmış ve b16a2 swap tabııı bu terbıyesızce davranıs sitemızın sponsorlugundan bu fırmanın ihracına neden oldu
ahah aga zaten vtec açtığını duyamayız çünkü zaten vtec üstü basıyoruz hep.
MTM-PROSTOCK GARAGE
yok zaten arabanın vetc acıtıgını farketmeyelim diye agırdan gidiyodu yanımızda falan , ben bu kadar yıllık hayatımda böyle terbiyesizce bir olay görmedim vesselam, yahu aracında bişeyler vardır speclerini söylemessin anlarımda SI diye getirdiğin araba vtı cıkarsa senın fırmanında senınde esnaflıgına kımler neler söyler hiçmi akıl etmessin be adam eee nooldu şimdi vtec2 b16 swap SI dan 4 boy yemiş oldu bu senın için daha utanc verici değilmi sorarım bunu yapanlara, tabii kendilerinde stock bır SI vardı yürümeye maçaları yemedi b16 olunca kaputun altındakı aıle arabası dıye küçük gördükleri vtec2 ıle yürürken vede 4 boy fark atınca bu za-tı muhteremler aslan kesildiler şiddetle kınıyorum
ahha olum var ya insan senin diline düşçeğine dipsiz kuyuya düşsün daha iyi ahahha
MTM-PROSTOCK GARAGE
hahah olum hiç bişeyden çekinmem de, senin diline düşçeğimden çekinirim böyle bişey yapmam![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)