delıkanlı olacak herkes , deseydı kı b16swap sı var onunla denermısın bız gecılecegımızı bıldıgımız halde bıle ne makınalarla denemedıkmı onunlada denerdıkne olurdu kı sonucta dostluk kazanırdı böyle ne oldu şimdi
delıkanlı olacak herkes , deseydı kı b16swap sı var onunla denermısın bız gecılecegımızı bıldıgımız halde bıle ne makınalarla denemedıkmı onunlada denerdıkne olurdu kı sonucta dostluk kazanırdı böyle ne oldu şimdi
buradan ilkere çağrı, ilkerim şu doğuştan ciğerli vtı nla şu cakma vtı a bi sapla bu bır emırdır ilker![]()
ulen desbihorda kitlemişiniz konuyu yazamadım imamın dediğine senin tespitinle doğru orantıda cvp yazıyorum.
yazıyorum: BUHUHUHU
yazdım.
olm benim sana yaptıım aşıyı 40 tane sünnetçi yapmamıştır buhuhuhu.
nabeeeer kukum
.
olm o nasıl swap eg vti buhuhu madara etmişin babali harbiden.
emre hayırlı olsun...emmeyide halletmişsin....wallaha ne yalan söleyeyim...açıklamaları okumadan önce la si mı iyi gidiyor yoksa d16 mı ayarsız diye şüpheye düştüm...ama çakma vti çıkınca si rahatladım dersem yeridir....
emre şu bordo d16 ile denedin mi hiç şu son haliyle...stage2 li olanı.... ?
hehehe valla ne yalan söyleyeyim bende aynı şeyleri düşündüm güzel bi şaka oldunasıl si lan dedim bu böle hahah sesten bişeyde anlaşılmıyo
hacım o arabayla deneyemedik daha ne yazıkki tam olarak, ufak çaplı ayarsız denemelerimiz oldu. geçen haftalarda ayar için gidicektik, ben emme manifoldunu takınca ve + sonuç alınca onada aynı uygulamayı yapıp o şekilde gidicez kısmetse. arkadaşın pek bi acelesi yok![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
valla az mı çok mu olurdu bilmiyorumçünkü 2 den 3 e atarken videoda belli oluyor 3-4 tur sarıyorum.
pilotaj hakkında bi bilgim yokama iddaalı konuşmaları var
![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
ben beklediğimi aldım bu videodan hızlı bekliyodum bu arabayı..gercektende hızlı...
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ahahha seninki tam şaka olur hiçten çıkamayız işin içinden![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
eğer benim bildiğim arabaysa gayet iii giden bi arabaydı izmirde olan..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
evet araba izmirde olan geçenlerde burada da satılık konusu olan araç. lacivert eg si b16
MTM-PROSTOCK GARAGE
benim açtığım konularda bizdeyken çekilen videoları mevcut ordan bakabilirsin nasıl gittiğine büyük ihtimal yeni sahibi hakkını verememiş aracın belki daha alışamamıştır bilemiyorum bu arada sedanlar ek kasadan çokta hafif değil ruhsatta si motoruyla yazan ağırlığı 1080 kiloydu diye hatırlıyorum.vti ile deneme olursa onuda eklerseniz seviniriz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)