YENİ FOTOLAR SAYFA 7'DE!!!
Epey zaman oldu alalı gerçi epey derken 2.5 ay falan olduda üşengeçliğimden anca foto paylaşabiliyorum. Aldığımda çok mahmur bir ifadesi vardı çirkindi biraz kendileri bakımları falanda eksikti eee dedik renault bayisindeyiz bizim ustalarımız epey bi güzellik yaptılar kendilerine aldığımda bu halde olan ( yalan söylüyorum ön lip yoktu noter satışını almadan önce laguna lipi taktım) minik vatandaş zamanla küçük dokunuşlarla güzelleşti.
E dedik daha sonrasında bunun hakkı Far karartma (Dragger yavuz abi görünce ilk teklifin o olurdu) ve xenon far takma işine başladık.
Tabi ön taraf sökülünce biraz kurbağa gibi olduk.
Karartmma ve Xenon far sonrası
Tabi xenonlarla birlikte yanan o sarı parklar bu fotodan sonra iptal oldu
Veee tabiki olmazsa olmazlardan Amerikan parklar yapıldı...
fotolar telefon çekimi kalite için kusura bakmayın kuzeni kandıramadım daha iyi çekimler yapmek istiyorum.
Renault sport... Kayaya sticker için teşekkür ederim
Zaman bıcı bıcı vaktidir dedik Renault Estetik yardıma koştu Full temizlik ve meguairs manyağı olan cliocuk
Temizlik sonrası... Bebek poposu kıvamına gelen karoser....
Sonradanda yürüsün birazcık diye 60'lık bir son susturucu ile, kat. iptali yaptım eh birazcık fark etti ama yinede az yakıyor. Bu arabanın en çok bu huyunu seviyorum
Şehirler arası ortalama...5.4 lt daha aşağıyada düşüyor bu değer
Sehir içi ortalama... 6.7 lt arabaya biraz daha alıştım daha iyi değerlerde çıkarabiliyorum artık
Egzosu ve kendisi yeni bir foto koyayım dedim
Daha güzel fotolar ile farklı resimler paylaşacağım