Maşallah kazasız belasız..
Maşallah kazasız belasız..
maşallah kazasız belasız daha güzel olacaktır
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
abi maşallah çok güzel oldu makina bi ince basmak lazım her zaman söylüyorumzoruma giden benden hızlı hacimli ve az yakıyor olması..
![]()
Teşekkürler abi
Jant şimdilik düşünmüyorum ama denk gelirse Scenic privilege jantı bakacağım.
Teşekkürler kardeşim senin aracında çok şık
Teşekkürler gökanım.
Teşekkürler.
Teşekkürler serkanım
Teşekkürler
Teşekkürler
Filtre kiti için 1-2 tane projem var yakın zamanda uygulayacağım
Evet kullanımı güzel teşekkür ederim.
Çok hard birşeyler yapamam şuan için benim nişanlımda sürüyor okula gidip geliyor o yüzden planlarım arasındaki komple düz boru falan vardı ama erteliyorum.
yapıcaz bişiyler bakalım teşekkürler.
İnşallah. teşekkürler.
Aynen makyajlı kasa stoplarından takacağımda fırsatım olmadı sanayiye gitmeye
Teşekkürler metin
Teşekkürler kaya beklemedeyim
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim
Teşekkürler. Sendeki sportta çok güzel araba sende kazasız belasız sürersin inşallah
Zamanla güzelleşecektir teşekkür ederim.
Yaw muratım yaylar evde duruyor. nişanlımda sürüyor diye elleyemiyoruz yoksa sürüngen spec yapıcam gerçi sizin arabalar kadar yapamam amabu arada satacağım zaman ilk sana teklif sunacağım
Teşekkürler
Patron maşallah kazasız belasız kullan.![]()
maşallah cok guzel kazasız belasız...![]()
maşallah kazasız belasız
eskiden bende siyah farlı kullanıodum normal ampulle ınanılmaz sorun yaşadım aydınlatmada daha sonra orjınal far a döndüm gecen hafta xenon aldık ebay den gelmesını beklıorum ve tekrar farları boyama yı düşünüyorum xenon varken aydınlatma nasıl oldu farların boyalı halinde???
Yay varda nişanlımda sürüyor halen acemilik safhasında olduğundan yay takmıyorum.yolu uzun bide okula gidip geliyor 50-60 km yol gidiyor o yüzden çok zorlanmasın diye yay takamadım. jant takımıda aklımdan Scenic privilege jantı bulabilirsem değişik görüneceğini düşünüyorum
aşağıdaki jant gerçi pis bir jant fotosu ama
![]()
bendede vardı bi ust kasası ama malesef bnmki 14 dört kapı idimasallah kazasız belasız
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)