User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
78 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: R53=?.Yine Bir Konu Yine Bir Soru :D

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

R53=?.Yine Bir Konu Yine Bir Soru :D

Ya Ben Çok Düşünüyorum Yada Psikolojik Yardım Almam Gerekicek
    Ama Bir Tane Ve Son Araç Bilgisi Konumu Açayım

Çok İnce Eleyip Sık Dokumam Lazım Düşünmekten Beynim Durcak Artık

R53 Cooper S 'ler Nasıldır

Kronik Sorunları Varmıdır-?

Tıkırtı Vs Gibi Şikayetler Duydum Gerçekmidir-?

Motorları Yürüyeni Şanzımanı Nasıl Dayanıklmıdır-?

Yedek Parçalar Ürkütücü Fiyatlardamı-?

2.El Alırken Kaportayı Zaten Gösterilir Ama Başka Nerelerine Bakmalı-?

Valla Billahi Bu Son Başkada Bir Arabayla İlgili Soru Konusu Açmıycam

Mini Cooper Sahipleri Ve Bilen Arkadaşlardan Duymak Dahada İçimi Açar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya Ben Çok Düşünüyorum Yada Psikolojik Yardım Almam Gerekicek
    Ama Bir Tane Ve Son Araç Bilgisi Konumu Açayım

Çok İnce Eleyip Sık Dokumam Lazım Düşünmekten Beynim Durcak Artık

R53 Cooper S 'ler Nasıldır

Kronik Sorunları Varmıdır-?

Tıkırtı Vs Gibi Şikayetler Duydum Gerçekmidir-?

Motorları Yürüyeni Şanzımanı Nasıl Dayanıklmıdır-?

Yedek Parçalar Ürkütücü Fiyatlardamı-?

2.El Alırken Kaportayı Zaten Gösterilir Ama Başka Nerelerine Bakmalı-?

Valla Billahi Bu Son Başkada Bir Arabayla İlgili Soru Konusu Açmıycam

Mini Cooper Sahipleri Ve Bilen Arkadaşlardan Duymak Dahada İçimi Açar
    2005 veya 2006 model alman daha yararina olur eger cok uygun fiyatli bir tane dusurmezsen eskilerden.. 2005 yilinda makyaj gecirdi ve cook fazla kismi yenilendi, sadece gorsel degil

motordan yana bariz bi kronik sorun yok, ama bilincsiz uygulama ve kullanimlar motor kirdirabiliyor stock alman yararina olur..veya en fazla filtre-kasnak-egzoz.. kasnagin nerede takildigi onemli tabi..

araci gostermek istersen Maslak'ta Mini Auto tavsiye ederim.. vea BMW-Mini icin Ozgenc Otomotiv..

tikirti genelde sunrooflu modellerde daha fazla, ama hepsinin bir cozumu var tamamen kalici olmasa da..

sanziman kasap kullanmadikca dayanikli, ama kirilirsa cok para

yedek parcalar icin ozel servisleri kullanirsin, oyle cook ahim-sahim degil..

alirken kulelerine baktir, egilme yamulma tarzi seyler olabiliyor ilerleyen kilometrelerde..

genel olarak on takim dagilabiliyor 50bin km'lerde veya biraz sonrasinda kullanima gore degismekle beraber..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 veya 2006 model alman daha yararina olur eger cok uygun fiyatli bir tane dusurmezsen eskilerden.. 2005 yilinda makyaj gecirdi ve cook fazla kismi yenilendi, sadece gorsel degil

motordan yana bariz bi kronik sorun yok, ama bilincsiz uygulama ve kullanimlar motor kirdirabiliyor stock alman yararina olur..veya en fazla filtre-kasnak-egzoz.. kasnagin nerede takildigi onemli tabi..

araci gostermek istersen Maslak'ta Mini Auto tavsiye ederim.. vea BMW-Mini icin Ozgenc Otomotiv..

tikirti genelde sunrooflu modellerde daha fazla, ama hepsinin bir cozumu var tamamen kalici olmasa da..

sanziman kasap kullanmadikca dayanikli, ama kirilirsa cok para

yedek parcalar icin ozel servisleri kullanirsin, oyle cook ahim-sahim degil..

alirken kulelerine baktir, egilme yamulma tarzi seyler olabiliyor ilerleyen kilometrelerde..

genel olarak on takim dagilabiliyor 50bin km'lerde veya biraz sonrasinda kullanima gore degismekle beraber..

Teşekkürler 2002 2003 Tarzı Bakıyordum Fiyatlarından Ötürü Ama Ötekilerinde Fiyatları Çıkıyor Baktıkça Biraz Daha Sahibinden'e Yöneleyim

Ferhat Arkadaşın Verdiği Linkleride Okuyorum Sağolsun

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler 2002 2003 Tarzı Bakıyordum Fiyatlarından Ötürü Ama Ötekilerinde Fiyatları Çıkıyor Baktıkça Biraz Daha Sahibinden'e Yöneleyim

Ferhat Arkadaşın Verdiği Linkleride Okuyorum Sağolsun
    Mini'de oyle bir sey ki neredeyse 3 ayda bir ufak yenilemeler var.. kapsamli makyaj 2005'te yapildi..o yuzden ne kadar yeni olursa o kadar iyi..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini'de oyle bir sey ki neredeyse 3 ayda bir ufak yenilemeler var.. kapsamli makyaj 2005'te yapildi..o yuzden ne kadar yeni olursa o kadar iyi..
    Type-R Alternatifi Olarak Düşük Fiyatlı Araçlara Bakıyordum Mini'de Bir Seçenekti Ama Diğer Konulardan Ve Burdan Sizin Yazdıklarınızdan Ötürü Biraz Soğudum Açıkcası

Hala Okuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde 2006 Lar Chargerlımı Turbomu Ne Zmndan Sonrası Turbo?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece yeni kasalar turbolu

izo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biri banlasın şu merti ya primeracı bebe bile daha iyiydi en azından 220-240 rolling yapalım fln diyodu

bro bnm kasa clio rs verelim sarı var bi tane sahibnden de 182 lik....
    veya temiz bir 172lik...
    para varsa megane rs...

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 ve sonrası turbolu..Motor ve araç tamamen yenilendi görüntü benzerde olsa..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    r56 lar turbo...kasa değiştikten sonra turbolandı...

02-03 almanı tavsiye etmem çok fazla hem km'leri çok yüksek oluyo genelde hemde nerden baksan 7*8 yaşında araçlar...

direksiyon pompası kronik sorun diye biliyorum...onun dışında konsol ve sunroof tıkırtılarına alışıyosun...

http://www.sahibinden.com/turkiye_de...XQQdisplayitem

mcs alıcak olsam bu aracı alırım...takip ettiğim kadarıyla çok titiz bir sahibi var...aracın üzerindeki extralar yeter...

ama bütçe müsaitse 05+ almakta fayda var...

AHM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cabuk ısınan bir motoru var yürümek istiyorsan typer almanı tavsiye ederim ama yol tutus coiloverla cok zevkliydi temiz bir tane düsünebilirsn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biri banlasın şu merti ya primeracı bebe bile daha iyiydi en azından 220-240 rolling yapalım fln diyodu

bro bnm kasa clio rs verelim sarı var bi tane sahibnden de 182 lik....
    veya temiz bir 172lik...
    para varsa megane rs...
    olm ben renoya binmem pis renocu

ahahah napayım olm ince eleyip sık dokucaz güzel bir araba alıcaz

pis renocu

2006'ların Chargerlı oldugunu ogrendıgım ıyı oldu ben 2005'ten sonrası turbolu dıye bılıyordum bakayım tekrardan sahibindende

sarı araca gelince bir aralar fiyatı ciddi düşüktü düşündüğüm bir arabaydı fiyat yaklaşık 3000 tl çıkmış ama oda favorilerimde ilanlarda

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim ne derse desin mini sahibi olmak o kadar keyifli bişeyki,miniden inip binebileceğin tek araba s2000 gibi geliyor Ki hep öyle olmuştur mcs'den inip s2000 e binen bir sürü kişi biliyorum....Sonuçta mini, Type-r gibi gazcı arabası değil Yazın tavanı açıp arklarınla gezmek olsun,bi ortama gittiğinde gözlerin sende olması olsun,hatun potansiyeli olsun sınıfını olmayan aksesuar mahiyetinde bi araç..Gittiğin heryerde ilgi odağı olmak istemiyosan bulaşma derim miniye

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 var bende 2005-2006 dan bi eksiğini görmedim kronik sorunda yaşamadım ama eskilerin mercekli far olmaması gibi bir sorun var ve pahalıda bir sorun ikinci el bile almak istesen

takırtı tukurtu insan hoşuna bile gidebilio yerine göre standartı hızlı deil sana öle söleyim ufak tefek bişiler yapınca 2000-2500 gibi bi bütçeyle baya tatminkar hızlı oluyor

ama sana dost tavisyesi sunroofsuz mini alma (binerken sorun yaşatmaz zevktir ama satarken sürünürsün biraz) bu arada sunroofda ses yapmaz onu sunroof olmayanlar uydurmuş alısan donanım olarak dolusunu almaya çalış ayrı bi zevki var

benim aklıma gelenler bunlar şimdilik

typeRace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes yazmış en büyük sorun 2005 öncesi direksiyon pompası.alırken mini auto da baktır sorun varsa fiyattan düşmesini söylersin sahibine. Bilinçsiz kullanım dışında sorun çıkarmadan rahatlıkla gazlar eder binersin. Mümkünse aşırı yüklenmemiş bir mini bulmanı tavsiye ederim..

eski bir ep3 sahibi olarak R53 aşırı keyifli bir arabadır,sağlıklı bir s de kasnak,eksoz,headers,filtre ile 220 hp leri görebilirsin.şanzumanı çok çok iyidir.Şaşırtacak derecede yol tutuşu vardır..

Yedek parça vs normale yakın fiyatlardadır.. tabi borusan a gitmedikçe.Mini auto her konuda yeter..

Ayrıca sunroof lu almanı tavsiye ederim,çok daha rahat satarsın ve mini gibi küçük bir araba için çok güzel bir ferahlık sağlıyor bence.Ara sıra tıkırtı yapar ama zamanla alışırsın zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typeRace Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes yazmış en büyük sorun 2005 öncesi direksiyon pompası.alırken mini auto da baktır sorun varsa fiyattan düşmesini söylersin sahibine. Bilinçsiz kullanım dışında sorun çıkarmadan rahatlıkla gazlar eder binersin. Mümkünse aşırı yüklenmemiş bir mini bulmanı tavsiye ederim..

eski bir ep3 sahibi olarak R53 aşırı keyifli bir arabadır,sağlıklı bir s de kasnak,eksoz,headers,filtre ile 220 hp leri görebilirsin.şanzumanı çok çok iyidir.Şaşırtacak derecede yol tutuşu vardır..

Yedek parça vs normale yakın fiyatlardadır.. tabi borusan a gitmedikçe.Mini auto her konuda yeter..

Ayrıca sunroof lu almanı tavsiye ederim,çok daha rahat satarsın ve mini gibi küçük bir araba için çok güzel bir ferahlık sağlıyor bence.Ara sıra tıkırtı yapar ama zamanla alışırsın zaten

Zaten Km Düşük Ve İlk Sahibinden Motoru Değil Manifol Vidaları Bile Açılmamış Arıyorum Biliyorum Kriterler Sıkıcı Ama Paranoyak Oldum Bu Yorumlardan Önce Pek Ciddi Değildim Ama Cidden Aramaya Başladım Gibi fakat 2005 çok az var sahibindende

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten Km Düşük Ve İlk Sahibinden Motoru Değil Manifol Vidaları Bile Açılmamış Arıyorum Biliyorum Kriterler Sıkıcı Ama Paranoyak Oldum Bu Yorumlardan Önce Pek Ciddi Değildim Ama Cidden Aramaya Başladım Gibi fakat 2005 çok az var sahibindende
    aman manifolt u sökülmemiş arama saçların beyazlar sora ikinci el headers bulcam die her yerde headers aranırsın sora pahalı gelir amerikadan kovaalarsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)