Arkadaşlar bundan sonra drift antrenmanlarına katılım için Drift Akademi tarafından sertifika şartı aranacak.Drift Akademi de eğitimlerini tamamlamış öğrencilere verilen bu sertifikaya sahip olmak için bir şans daha var.O da sene de bir kez yapılacak olan Sertifika Günü.
Sertifika Gününe katılmak için arkadan itiş bir otomobile sahip olmanız gerekiyor her şeyden önce.Çünkü sertifikanın amacı zaten antrenmanlara katılmak.Eğitim almadan antrenmana gelmek isteyen çok arkadaşımız oluyordu.Biz bu eğitimleri alarak drift sporunun gelişmesine katkıda bulunmaya çalıştık.Umarım en azından antrenmana girmek isteyen arkadaşlarda sertifika gününe ilgi göstererek taşın altına birazda kendi ellerini sokarlar.
6 gün boyunca eğitim almaya bütçesi ve zamanı olmayan arkadaşlar için oldukça iyi bir fırsat yaratmaya çalıştık.Çünkü bu işin gelişmesi ve büyümesini istiyoruz.
Sertifikayı bir kez alındıktan sonra tüm Driftist antrenman ve organizasyonlarına belirlenen ücretler ile katılınabilecek.
Sertifika Günü katılım bedeli 750 TL’dir.
Sertifika Gününde isteyen arkadaşlara eğitim verilecektir.
Gün sonunda , tüm gün çalışılmış olan parkura 3 kez daha çıkılacaktır.Bu 3 turun %50’sinde drift yapabilenler sertifika alma hakkı kazanacaklar.
Sertifika Günü video ve fotoğraflarlar ile pekiştirilecektir.
Özetlemek gerekirse ;
*Sertifika Günün amacı drifte yeteneği olan araç sahiplerini bu spora kazandırmaktır.
*Sertifika , Driftist’in düzenlediği antrenman ve organizasyonlara katılım hakkı sağlar.
*Driftist öğrencileri ve lisans sahipleri harici antrenmanlara katılıma izin verilmeyecektir.
*Sertifika Günü senede bir kez yapılacaktır.
*Sertifika Gününe katılım bedeli 750 TL’dir.
*Sertifika Gününde tüm katılımcılara arzu ettikleri taktirde 1 günlük eğitim verilecektir.
*Gün sonunda , tüm gün çalışılan parkurda yapılacak olan 3 turluk sınavda parkurun
%50’sini drift yaparak geçenler sertifika sahibi olacaktır.
*Sertifika Gününe katılmak için ehliyet , arkadan itiş otomobil ve katılım ücreti gerekmektedir.
*Sertifika kişiye özeldir.Araçlardan bağımsızdır.