User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: TUV muayene ve trafikten men sorunsalı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

TUV muayene ve trafikten men sorunsalı

Slm,
    Aracın muayenesi bitik halde polis yakaladı ve 1 hafta sure verdi 7.gun icin randevu aldım istasyona gittim , vergi dairesinde aracın uzerime olmadıgı soylendi , noter satısı kayıp oldugundan Fatih subeye gidip satıs evrakını aldım vergi dairesinden aracı uzerime gecirdim ama bu donemde odenen 2 adet MTV borcu otomatikman plakada borcuz ama onceki sahibi adına odenmiş gozukuyor onun icin gazateye ilan veriyorum kayıp ilanı fakat bu arada 1 hafta gecti benim arac simdi men mi edildi? 750 tl ceza odeyecekmiyim ? Fatih trafik sube ilgili evrakı vergi dairesine gondermedigi icin o kadar ugrastım bu yuzden yetismedi bunu anlatma sansı varmı acaba ?
    Bilgili arkadaslarda yardım rica ederim ..

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu kadarını biliyorun aynısını bizim şirket aracında oldu 7 gün izin verdiler ben 2 ay sonra yaptırdım muayeneyi,muayeneden sonra polis çevirdi dırak meni düşüm yaptı elindeki cihaz ile herhangi bir ceza vs olması sadece ilk yediğim 7 gün,gün verilen cezayı ödedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin gibi birine yakıştı mı hiç ha seko?

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük ihtimal men edilmiştir, polis ruhsattan herhangi bir yaprak yada ruhsatı aldımı sizden?

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu nedir serkan yaa
    bu nasıl bir karmaşadır
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    men edilmese bile muayene olduktan sonra evrakları trafik şubeye götürüp ordaki polislere onaylatmanız gerekiyor o zaman aracın üzerinde men yada muayeneyle ilgili şeyler kalkıyor..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi birine yakıştı mı hiç ha seko?
    abi tum hafta era ya biniyorum ve sehir dısıda oluyor sıklıkla misal yarın sabah 6:45 antalya gidis 21:15 donus yetisemiyorum
    Alıntı serhatayasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük ihtimal men edilmiştir, polis ruhsattan herhangi bir yaprak yada ruhsatı aldımı sizden?
    hayır almadı.
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu nedir serkan yaa
    bu nasıl bir karmaşadır
    sorma ugras dur o diil valide saolsun o hallediyor gazete ilanınıda kayınpedere yıktım sabahta teknik danısman o halledecek
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    men edilmese bile muayene olduktan sonra evrakları trafik şubeye götürüp ordaki polislere onaylatmanız gerekiyor o zaman aracın üzerinde men yada muayeneyle ilgili şeyler kalkıyor..
    muayeneden sonra gidecemde bu arac men olmus deyip 750tl gecirmesin hazırlıklı olayım istiyorum

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Slm,
    Aracın muayenesi bitik halde polis yakaladı ve 1 hafta sure verdi 7.gun icin randevu aldım istasyona gittim , vergi dairesinde aracın uzerime olmadıgı soylendi , noter satısı kayıp oldugundan Fatih subeye gidip satıs evrakını aldım vergi dairesinden aracı uzerime gecirdim ama bu donemde odenen 2 adet MTV borcu otomatikman plakada borcuz ama onceki sahibi adına odenmiş gozukuyor onun icin gazateye ilan veriyorum kayıp ilanı fakat bu arada 1 hafta gecti benim arac simdi men mi edildi? 750 tl ceza odeyecekmiyim ? Fatih trafik sube ilgili evrakı vergi dairesine gondermedigi icin o kadar ugrastım bu yuzden yetismedi bunu anlatma sansı varmı acaba ?
    Bilgili arkadaslarda yardım rica ederim ..
    senın eskı sahıbı adına odedıgın vergılerın makbuzları duruyorsa dılekce ıle kendi adına işletiyorsun
    fakat bu yaklasık 1 ayı buluyor vergı daıresının durumuna bağlı olarak
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın eskı sahıbı adına odedıgın vergılerın makbuzları duruyorsa dılekce ıle kendi adına işletiyorsun
    fakat bu yaklasık 1 ayı buluyor vergı daıresının durumuna bağlı olarak
    makbuz yok kayıp ilanını veriyorsun isliyoruz diyorlar dogrudur umarım
    adam sistemden hemen isliyor gibi geldi bana umarım oledir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk defa yakalandıysanız 7 günlük izin kağıdı veriyorlar..2. yakalanışta bir 7 gün daha izin verip ruhsatın bir yüzünü alıyorlar ve muayene için işlemlere başlıyorsunuz..söylediğiniz gibi önce borçlarını ödemek için vd sine gidiyorsunuz aracın sizin üzerinize olup olmaması önemli değil..borçlarını ödedikten sonra ruhsatınızı hangi trafik şubesi aldıysa oraya gidip muayene için fotokopi alıyorsunuz ve tüv e gidiyorsunuz..bu arada eğerki ruhsatınızda ki muayene bölümü dolduysa burası çok önemli ek-1 belgesi alıp öyle gidin dolu değilse sorun değil zaten..ayrıca trafik sigortanız da yanınızda olsun..sizin merak ettiğiniz aracınız men oldumu yoksa olmadımı sorusu..bende yakalandım ve 1. 7 günlük sürenin üzerinden neredeyse 1 ay geçti men edilmedim..2. yakalanışımda olduğunu polisler söylediler daha öncede işlem yapılmış diye ve ruhsatın bir yüzünü aldılar..içiniz rahat olsun sizin sorunuzun sadece men olup olmağı kısmına cevap verebildim..diğeri hakkında bir bilgim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alpe® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk defa yakalandıysanız 7 günlük izin kağıdı veriyorlar..2. yakalanışta bir 7 gün daha izin verip ruhsatın bir yüzünü alıyorlar ve muayene için işlemlere başlıyorsunuz..söylediğiniz gibi önce borçlarını ödemek için vd sine gidiyorsunuz aracın sizin üzerinize olup olmaması önemli değil..borçlarını ödedikten sonra ruhsatınızı hangi trafik şubesi aldıysa oraya gidip muayene için fotokopi alıyorsunuz ve tüv e gidiyorsunuz..bu arada eğerki ruhsatınızda ki muayene bölümü dolduysa burası çok önemli ek-1 belgesi alıp öyle gidin dolu değilse sorun değil zaten..ayrıca trafik sigortanız da yanınızda olsun..sizin merak ettiğiniz aracınız men oldumu yoksa olmadımı sorusu..bende yakalandım ve 1. 7 günlük sürenin üzerinden neredeyse 1 ay geçti men edilmedim..2. yakalanışımda olduğunu polisler söylediler daha öncede işlem yapılmış diye ve ruhsatın bir yüzünü aldılar..içiniz rahat olsun sizin sorunuzun sadece men olup olmağı kısmına cevap verebildim..diğeri hakkında bir bilgim yok.
    oh yani men edilmedim meni gectim 750 tl gecmeyecek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oh yani men edilmedim meni gectim 750 tl gecmeyecek
    evet içiniz rahat olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir şey daha ekliyeceğim,aracınızın egsoz emisyon pulunu dışarıdan alın..tüv de pul için aracı çok zorluyorlar 3-4 defa en az 5 sn boyunca dip gaz yaptılar..ne yapıyorsun dedim arabanın canını aldın dedim..görevli bu böyle ölçülüyor dedi..dışarıda yapanlardan yaptırın

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2009 kasım ayından beri trafikden men im.. 7 günlük izin vermişlerdi, gidip muayene olmadım 2. kerede hiç yakalanmadım, şimdi ise muayenem bitti ben muayenemi olucam sonra trafik subeden ekrandan düşürürken herhangi bi ceza ile karşılaşırmıyım geç muayene oldun hesabına?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 2009 kasım ayından beri trafikden men im.. 7 günlük izin vermişlerdi, gidip muayene olmadım 2. kerede hiç yakalanmadım, şimdi ise muayenem bitti ben muayenemi olucam sonra trafik subeden ekrandan düşürürken herhangi bi ceza ile karşılaşırmıyım geç muayene oldun hesabına?
    ozetlemisin adam niye geldin diyecek cezayı gosterecen diyecek 7 gun sure vermisler neden 6 ay sonra geldin ama ole olmuyormus sanırım
    yaptır kurtul muayeneyi .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geç yaptırılan muayenede geçiken her ay için %5 faiz alıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geç yaptırılan muayenede geçiken her ay için %5 faiz alıyorlar.
    derdimiz o diil o da tamam polis vay gec geldin diye gecirecekmi onun derdindeyiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    derdimiz o diil o da tamam polis vay gec geldin diye gecirecekmi onun derdindeyiz
    şimdi polis arkadaşla konuştum..sadece geç muayeneden dolayı her ay için %5 öder dedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi polis arkadaşla konuştum..sadece geç muayeneden dolayı her ay için %5 öder dedi.
    Tsk ederiz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)