User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: TUV muayene ve trafikten men sorunsalı

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok muayene istasyonundaki cezayı geçtim aylık 8 tl bişede bana şimdi emniyetten neden geç geldin diye ceza kesmezler dimi ? bahane uydururum hoş motor kırdık abi 15bucuk sıkıstırma kaldırmadı
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı seko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tsk ederiz.
    rica ederim

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk defa yakalandıysanız 7 günlük izin kağıdı veriyorlar..2. yakalanışta bir 7 gün daha izin verip ruhsatın bir yüzünü alıyorlar ve muayene için işlemlere başlıyorsunuz..söylediğiniz gibi önce borçlarını ödemek için vd sine gidiyorsunuz aracın sizin üzerinize olup olmaması önemli değil..borçlarını ödedikten sonra ruhsatınızı hangi trafik şubesi aldıysa oraya gidip muayene için fotokopi alıyorsunuz ve tüv e gidiyorsunuz..bu arada eğerki ruhsatınızda ki muayene bölümü dolduysa burası çok önemli ek-1 belgesi alıp öyle gidin dolu değilse sorun değil zaten..ayrıca trafik sigortanız da yanınızda olsun..sizin merak ettiğiniz aracınız men oldumu yoksa olmadımı sorusu..bende yakalandım ve 1. 7 günlük sürenin üzerinden neredeyse 1 ay geçti men edilmedim..2. yakalanışımda olduğunu polisler söylediler daha öncede işlem yapılmış diye ve ruhsatın bir yüzünü aldılar..içiniz rahat olsun sizin sorunuzun sadece men olup olmağı kısmına cevap verebildim..diğeri hakkında bir bilgim yok.
    guncel arkadaslar, dayim muayne tarihi gecms aracla uygulamaya girmis 1 hafta sure verilmis, 1 hafta icinde muayene yapilmaz ise men oluyor , ust posttaki prosedur hala gecerlimi tekrar yakalandiginda ryhsat yapragini alip tekrar sure verilecek mi? trafikten men araci kullanmakdan dolayi.ceza mi kesilecek, vergi dairesinden cezalari icin mahsup yapacak o yuzden muayene yatirmamis araci.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)