Valla arkadaşlar cogunuz manisa da kereme gecildigim drag yarışını biliyorsunuz 224 hp lik halim ile gelmiştim yarışa
9100 dönüyordum 2 yede aslan gibi atmıştım videoları mevcut izleyin
Dj typerda 9300 devir aynı şekilde izmitte drag videoları mevcut
Bg de 8800 aynı şekilde videoları mevcut
ama yasin de 2 ye takamamıştı U typer yasine gecilmişti
aynı şekilde U typer yasin 2 ye gayet güsel sokmuştu
Urfa zamanında gayet güsel sokmuştu
Jad typer il dr bahadır izmitte harika sürmüştü
işin sırrı aslında çok basit
az stress daha az heyecan sakin lik
en önemlisi debriyaja tam bastıktan sonra vitesi cekmek önemli
ayagınız elinizden herzaman daha yavaş hareket eder bu pejo da yada B serisinde sorun olmaz ama typerda sorun olur
cünkü viteslerin yolu kısadır topuzdan degil şanzumanın kendinden kısa oldugundan short shift takılmış araçlarla alakası yoktur
bu yüzden debriyaja tam basmadan cekmekten vitesler duvar oluyor ve daha sonra da bir müddet bekledikten sonra vitesi takabilrsiniz ki o 1 viesi kaçırmanız diger viteslerinizin de kemikli girmesine sebeb oluyor
cünkü ayırıcının yayı arada kalınca vites o ıfak parcaya baskı yapıyor
boşa alıp bir müddet bekleyince gene yumuşuyor
vs vs zamanla drag yapa yapa işi kavrarsınız inşallah
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ben ne olursa olsun orcun u tebrik ediyorum . medeni cesaretle çıkıp arabsını denemiş. kimse anasının karnında ögrenmiyor bu işi tecrube ettikçe daha güzel oalcak inşallah.
Kanka dr bahadırdan bahsediyoruz ya 2 sezonu tek debryajla bitiren adam
agustos da vericem makinayı kaldırsın yinejadı yani yanlış anlaşılmasın ahahah
![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
gercekten büyük şansızlık minikslerin dediği gibi heyacan sıçıyo bütün işin içine...ama yinede bırakmamışın bunun içinde sana tebrikler.
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ben yarısa malesef gelemdım katılan herkese tebrıkler. cam acısı super olmus. ınsanın basına gelebılıyor normalde 100 kere sok gırer yarısta gırmeyınce gırmıyor. bende sokamamıstım ızmırde keremle kalkarken yarıstan cıktım her cektıgım gırdıgecmıs olsun.
Bir sansızlık yasanmıs.Varsın kupa kaldırmayın. Ama mutevazı oldugunuz surece kazanan olursunuz. Aracınızada maşallah. Su anda butcem el verse dusundugum 2 type-R dan biri. İnsallah değerini bilen birine gider...
beyaz araç polo mu benmi yanlış görüyorum ? bayağı sağlam bi araca benziyor, şanssızlık olmuş
walla çok üzüldüm ama miniks doğru söylüyor heycan stres bunların dewamı getirtiyor zamanla gire çıka bunladanda eser bile kalmıyor![]()
ARZUM DESIGN TUNING STORE
Kameranın konulduğu yer iyi düşünülmüş,koltuğun yatırılması felan iyi olmuş.
Orçun ilk defa drag yapma heyecanını yaşarken,o sıcakta cam kapat kask tak derken iyice sıkıntılı bir sürece girmiş,hilmininde dediği gibi debriyaja tam basmadığı için ikiye geçirememiş,diğer kalkışta biraz daha hatasını anladığından zorlansada geçirmiş.
Karatrenle değilde kendi grubunda herhangi bir arabayla selçukla veya varsa başka araçla kalkabilseydi daha güzel görüntüler çıkardı![]()
çekim süper olmuş herşeyde ortada büyük talihsizlik
çekim çok güzel,ama talihsizlik yaşamışsın, bu seferlik kısmet değilmiş, wazgeçmeyip dewam etmelisin![]()
konu bulamadım buraya yazayım dedim bir dahaki yarıs nerede stock araclar icin sınıf varmı![]()
vtecdede aksine en rahat 1'den 2'ye geçiyor ... sağlık olsun kardeşim birdahakine girer inş
o değilde konuşmalara bittim ya![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)