Selam herkese. İzmir'de karşıyaka-bostanlı o civarlarda gidilebilecek düzgün go cart pisti varmıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Selam herkese. İzmir'de karşıyaka-bostanlı o civarlarda gidilebilecek düzgün go cart pisti varmıdır? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
İzmir Çanakkale yolu üzerinde Menemenden gelirken otoban köprüsünü geçtikten hemen sonra sağda kalıyor. Girişi Karşıyaka Otelinin oralardan bi yerdendi. Bilen yazıyor görüğün gibi aynı anda yazmışız. Biraz sabır.
sabır? yakana yapışmadım hadi diye, konu altlara düştü görülsün diye mesaj yolladım. teşekkür ederim bilgi için.
www.honda-tech.com
Uzatmaya gerek yok... Yakama yapıştın diyende yok... Bilen ya da bilmeyen çıkabilir. İllaki tüm izmirliler bilecek diye birşeyde yok. Dediğim gibi aynı anda yazmışsın. Ben yazdığımda o mesajın daha yoktu piyasada. Ben yazdığıma göre demekki görülebiliyormuş hala... Neyse gereken cevap alındı sanırım Ksk civarında başka düzgün Go-Kart yok. Dolayısıyla Ksk çevresinde şu pist var diye başka bir mesaj gelmeyecektir.
1-çeşme otoban shell cortland
2-inciraltı cortland
İzmir'deki en iyileri...
http://www.cartlandcarting.com.tr/
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Kıbrısta go kart yaptıktan sonra İzmirdeki pistlerden soğudum![]()
Kimse İzmir Ülkü Yarış Pistini saymamış.
Gerçek yarış pistinde gokart yapabiliyorsunuz![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ksk de karayılandan başka pist yok
orda yıllarönce kullanmıştım zemin hafif kaygan ama eğer işi biliyosan drift yaparak dönebiliyosun bi çok virajı zevkli oluyoduhala öyle mi bilmiyorum tabi ki..
time trial?
evet. Tüm herşey dahil 75 TL karşılığında time trial için siena cup aracı kiralayabiliyorsunuz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)