http://ekonomi.haberturk.com/otomoti...diye-satmislar
yuhhh beee bayiden sıfır araba alırkende baktırmamız mı lazım bu ne yaaa![]()
http://ekonomi.haberturk.com/otomoti...diye-satmislar
yuhhh beee bayiden sıfır araba alırkende baktırmamız mı lazım bu ne yaaa![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yeni olan birsey degilki , en az 10 sene onceden beri boyle haberler cikiyor.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
şimdi yaptıkları şerefsizliğin önde gideni.Namussuz herifler.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
burda da duymuştum tır dan indirirken eleman sürtdürmüş boyamışlar satmışlar mahkemelikdi ne oldu kimbilir zor durum![]()
ya ilk defa olan bişey değilde bu adam 5 yıl hiç mi bakım yaptırmamış mış![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
buna benzer bir olay burdur da olmuştu..araç bilgisayara bağlandığında olay ortaya çıkıyor.
Geçen ay Laguna Coupe sattık. Alan müşteri boya makinasını alıp tek tek aracı kontrol etti. Bundan önce iki tane sıfır araba aldım ikiside boyalı çıktı dedi o yüzden kontrol etmeden almam dedi. Kontrolden sonra aldı gitti![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
yuhh yaa bu kadar olmaz.gönül rahatlığıyla sıfır araçtamı alamiycaz..mahkeme kararı
vermiş ancak değişim yapmayı reddediyorlarmış yazık adam ne güçlüklerle kazanıp
biriktirmiştir o parayı yazık valla...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
normalbazı bayiler araçları yolda bayilere taşırken hasar görüyorlar servistede onarılıp sıfıra satılıyor
ayıp bir şey tabiki... kot firmaları bile daha delikanlı en azından defolu diyip ürün fiyatı kırıyorlar
ama otomobil firmaları yapmıyor
![]()
markası ne acaba?
Hayret Ç.kale'de oturuyorum ama daha önce hiç rastlamadım. Kordondan geçerken bir dahakine daha dikkali bakayım.
"Korkmadık, savaştık"
Beyler bu sekilde yurt disından gelen araçların yaklaşık yüzde onu hasar görür zaten. Bayi bunu bünyesinde onarır ve araca NEFASETLİ der. Bunu satarken belirtmek zorundadır, belirtirse. Araç alırken imzaladiklariniza dikkat edin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bizim dükkan komşumuzun başına geldi aynı olay otokoç'tan 2008 model focus aldılar alındıktan 15 gün sonra ben farkettim inanmadı aracın sahibi, gittiler baktırdılar sağ arka kapı boyalı çıktı hemen otokoç'a gittiler halledicez dediler halletmediler meğersem arac teslim alındıktan sonra 3 aylık bir süre varmış butür itiraz ve şikayetler için onu geçirtmeye çalışıyorlarmış bunuda bir avukat farketti ve otokoç'u mahkemeye verdiler daha sonra bilirkişi falan derken haklı bulundular ve otokoçtan tazminat aldılar yani 3 ay süre var ona göre dikkatli olun başınıza bu tür bir şey gelirse
ikinci el alıyorum, alırken de özellikle boyalı olmasına dikkat ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)