ayıptır yazıktır günahtır yaaaa
ayıptır yazıktır günahtır yaaaa
araç yükleme veya park sahasında hasar alırsa hasarlı bölge yekpare veya kaynaklı parça ise yani tavan marşpiyel veyan arka çamurluklar ise araç geri iade ediliyor ama sökülebilen ön çamurluk tampon kaput veya bagaj ise değişip boyanıyor ve araç böyle satılıyor genelde tüm markalarda bu böyle ama aracın ruhsatı çıkmış ve teslim beklerden bi şey olursa o zaman servis mesai yapıyor ve aracınızı size teslim ediyor![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
geçen hafta internette denk gelmişti 206sedan 10-15 adet sıfır nakliye sırasında devrilmiş düzeltip satılır onlarda![]()
acenta ya gelirken tırdan düşen arabaları bile satıyorlar, toplayıp sıfır diye![]()
Dr.Ecu AntaLya
aynı olayı bızzat yasadım
Hyundai den sıfır araba aldı arkadaşlar iki tane. Ruhsat için muayneye sokuyolar doğal olarak, ikisi de hafif kusurlu istepneden dolayı. Sıfır araba nasıl hafif kusurlu olur ilginç.
Dayım sıfır Corolla aldı 1.4 Dizel, 10 000 km de 1,5 litre yağ eksiltti. Servis normal dedi.
Kango kullanıyorum ben şirkette 1,5 Dizel, yağ eksiltme diye bir şey söz konusu bile olmuyor.
Tuhaf...
yazık be adam arabalardan soğumuştur
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Aynen yeni birşey değil.3 sene önce aynısını Doğuş Oto yaptı.Fakat baltayı taşa vurduklarını anlamakta geç kaldılar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)