Arkadaşlar asus 1001 ha model netbook a uygun en iyi 2.1 ses sistemi arıyorum yardımcı olabilecek varmı ? ne tür sıkıntılar ile karşılaşırım uyumlu olan modeller hangileridir kullanan varmı ??
Arkadaşlar asus 1001 ha model netbook a uygun en iyi 2.1 ses sistemi arıyorum yardımcı olabilecek varmı ? ne tür sıkıntılar ile karşılaşırım uyumlu olan modeller hangileridir kullanan varmı ??
hic bir sikinti yasamazsin ben jack yardimiyla 5.1 calistiriyorum tum hoparlorlerden ses cikiyor creative yada logitech al
uzerinde zaten 1 kulaklık 1 mikrofon girişi var hangi 2+1 takarsan tak düzgün çalışır![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
logitech 2+1 leri çok başarılı tavsiye ederim çok temiz ve tatminkar bir ses sunmakta.
fakat netbook çıkışları pek parlak olmayabilir ama 2+1 iş görür...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
creative i-trugue serisi bulabilirsen bundan al. piyasada ki çoğu 5+1i 5 e katlar
2+1 alcaksan Logitech al mükkemel bass vuruyor 250 tl olması lazım süper bass vuruyo çok kaliteli ve yüksek ses veriyo
http://images.gittigidiyor.com/2466/...24660522_0.jpg bununla çözdüm bu işini görür
netbooklarda 5+1 sıkıntı çıkarabiliyor,denemeden alma bence
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
creative 2+1 al bence.birçok 5+1 den daha iyi
yorumlar için teşekkürler bugün gidip logitech olanından alacam büyük ihtimal teknosada vardır herhalde araştıracaz artık![]()
logitech an 2+1 al sorunsuz kullanirsin hem sesde güzel olur.5+1 ile ses cıkışlarinin yanmasina sebep olabilirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)