siz olsaydınız hangisini alrıdınız.yorumlarınız için şimdiden teşkkürler
siz olsaydınız hangisini alrıdınız.yorumlarınız için şimdiden teşkkürler
Zalimler için yaşasın cehennem..
rc gecer fakat gtc alırdım sırf 6 ileri ve bir ust segment oldugu icin ..
iki arabadan bn rc tercih ederdim..ama suan hb araba alıo olsan 1.4 lerde ibiza cupraları
ciddi dusunmenı onerrim kafanı karıstırmakta istemem ama cok cok guzel bir araba...
saygılar
yürümesini istiyorsan rc al.
sadece şekil yaparım kendi kendime gazlarım yeter dersen astra al
always AT by AT
yav kime sorsam RC nin tekere verdiğinin zayıf olduğunu söylüyor. tatminkar değilmiş..astra nasıl gidiyor bilmiyrum ama 6 ileri olması ve tipi hoşuma gidiyor.
Zalimler için yaşasın cehennem..
Ben RC alirdim.
Astra bence kasa olarak eskidi..Zaten yeniside yakindir.
1,6 180hp olanin motoru Corsa opc ile ayni olmasi lazim.
Yuklemeyi dusunursen bir cok parcasida vardir. Iyi sonuclarda verir..
+600hp var Yunanistanda Corsa OPC olarak.
Arden blue sadece OPC olarak vardir. Diger modellerinde varsa sonradan boyanmistir.
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
hız olarak RC daha hızlı ama abartı fark yok aralarında 3-4 boy max.. bu GTC nin tipi konforu ve diger butun ozelliklerinin yanında bi hiç denilebilir.. kesinlikle GTC almalısın.. GTC yavas olsada 6 ileri sanzımanı ve motorunun karakteristigi sebebiyle RC den hem daha fazla zevk verecektir hemde daha hızlı hissiyatı uyandıracaktır.. iş modifiyeye girerse.. OPEL cok daha iyi..
katılıyorum. astra opc nin orj parçaları war modifiye için.. birebir uyuyo mototruna. oynama felan olmuyo yani bi anlamda.. cai, yazılım egzos la aracın 250 hp lere dayanadığını duydum. zannediyorum gerçek.. orj halinde rc hızlıdır belki ama bi iki sihirli dokunuş herşeyi çözer emin ol.. yan yana bakma şansın warsa ikisinede bak. opc diyeceğine eminim. arden blue dan şaşma.. kırmızı ne la![]()
*On3r*
207 rc alırdım her gün sanayiden çıkmazdım
GTC kesinlikle..Bence bir sınıf üst bir otomobil RCden. Gidişinin daha iyi olacağını düşünüyorum,Corsa opc - RC denemesini göz önünde bulundurarak.
Ayrıca modifiyeye çok yatkın,bknz: Regal Motorsports - Thorney Motorsports vs.
Bu arada Arden mavisi bulamazsınız opc değilse.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)