User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
120 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: The Tribute to Ayrton Senna

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

The Tribute to Ayrton Senna

top gear'in 5. bolumunden 16 dakikalik bir anma videosu . malesef facebook linki ..

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...v=473283248501
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahmetli iyi sollardı.Michael dan sonraki en büyük pilot
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haci videoyu izle adamin surus stili ile ilgili diger youtube videolarini izle , anlican bu adami kiyaslayabilicek bir surucu olmadigini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piquet : Senna her zaman en iyi takımlarda yarışmayı sevmiştir.En iyi araçları kullanmak istemiştir.Bu yüzden Efsane olduğu McLaren-Hondayı bıraktı gitti Williams-Renault'a. Michael ne yaptı ? 2 sene en genç şampiyon olduktan sonra orta sıralarda sürünene Ferrariye gidip orda başarılı olmayı bırak F1 in en büyük efsanesi oldu üstüne bunu Brezilyalı olarka söylüyorum ...

bu arada Senna 3. yarışta kaza yaptı . ilk 2 yarışı Michael kazanmıştı .
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    michael kotu demiyorum ama hic bir zaman ikisinin surus stilleri birbirine yakin olmadi , sennanin arkasindaysan gecmen imkansiz kaza yapmadigin surece . piquet biraz cekememezlik yapmis bence yasasaydi cok farkli olacagi kesindi .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaşasa farklı olucağı kesindi ...İkiside gözü en kara sürücü inanılmaz bir mücadele olurdu ve bir daha öylesi gelmezdi bunları yaşıyamamak şansızlık oldu .O zamanki F1 araçlarıda ciddi F1 di .Teknolojinin son noktası şimdikiler kurallarla kısıtlandırılmış zorla evlendirilmiş gelin gibi geliyor insana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi schumacher bile Top Gear'da bencede senna en iyisi diyor : ) Yagisli havada cikardigi yarislar, kazanma hirsi ve bunun yaninda kaza yapan arabanin yaninda durup arabadan inisi ve yardim edisi.. ne bileyim diyecek laf bulamiyorum her Senna ile ilgili birsey izledigimde tuylerim diken diken oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RainMaster lakabı Schumi de ama

kaza olayı gerçekten g*t istiyen bi olay ortalık toz duman neyin gelidği belli değilken Senna 1 saniye bi tereddüt etmeden çıktı arabasından korkusuzca koştu o çok iyidi gerçekten

Sinan'S2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Schumacher ile senna yı kıyaslamak cidden çok saçma olurdu. Aralarında 10 yaştan fazla fark vardı ve çok farklı dönemlere ayitlerdi. Ayrton çok daha hızlı ve tehlikeli araçlar kullandı ve çok daha çetin rakipleri vardı (Alain Prost, Nigel Mansell,Nelson Piquet)Bence bu rakipler içinde 3 şampiyonluk büyük başarıdır.

Schumacher çok şampiyonluk kazandı diye gözünüzden büyütmeyin. Karşısına iyi bir araba ve sürücü çıktığı anda hep geçildi. Örn: (Damon Hill, Jacques Villeneuve, Mika Hakkinen, Fernando Alonso) ve hepsine kaybetmiştir Gerçi Damon Hill'i bir sezon hakkıyla geçti benettondayken ama diğer sezonda geçilirken kaza yaptırttı ve 1. olmasını engelledi hill'in ve şampiyon oldu. O zamandan beri sevmem şahsiyeti...
    Ne zaman rakipler f1 i bırakıp gitti o zaman şampiyonluklar geldi. Bence bir başarı ama rakipsiz şampiyonluklar benim gözümde hiçbir zaman başarı değildir. Zaten alonso çıkana kadar da hiçbir zevki kalmamıştı f1 in...
    O yüzdende schumacher i hiçbir zaman çok beğenmemişimdir. Hep karşı takımdakileri tutmuşumdur...
    Ms2k
    Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
    100-200km 5.15sn
    561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senna kaza yaptığı için şumayer o yarışı kazandı ödülünü alırken de ne kadar ağladığını hatırlarsınız. Yağmur konusunda da senna yı biraz daha araştırın derim neden ona rainman dediklerini falan Kaslarındaki rahatsızlığı sadece "nedense" go kart sürerken hiç sorun yaratmamış... hem de bunu 4 yaşında yapmış.. Benim gözümde kimse ama kimse Senna kadar başarılı değildir. Onun sürüş becerilerine onun gerçek yarış tutkusuna kimse sahip olamaz. Hayır bugün daha rekor kırılamaz denilen pistlerde 3-4 saniye yükseltmiştir dünya rekorunu. "Racing is in my blood." lafı ben her yarışımı (go kart amatörce) yaparken aklıma gelir. Ayrıca çamur yapmaktan çok uzak birisi olduğu gibi hayatındaki son isteği de yerine gelmiştir, huzurla ölmüştür. Allah bana da öyle bir ölüm kısmet etsin. Son isteği de budur. Vikipedia dan alıntı:

"Yarışlar, rakiplerle mücadele benim kanımdadır benim bir parçamdır. Eğer bir gün, hayatıma mal olacak bir kaza geçirirsem tek isteğim herşeyin hemen, bir anda olup bitmesidir. Tekerlekli sandelyeye mahkum kalmak istemem ya da hastane köşelerinde yıllarca sürünmek de istemem. Yaşayacaksam herşeyimle, bir bütün olarak yaşamalıyım. Yarım olarak yaşamak beni mahveder" ve birde bu sözü vardır "Ölüceksem yarışta öleyim."

Bu da kendini motive etme şekli. Genel olarak özet çevirisi ; Kendimi her seferinde daha ileriye götürmek için uğraşıyorum ve daha önce hiç gitmediğim dünyalarda kendimi buluyorum. Sanki grand prix otomobilini kendi başıma bir tünelde sürüyormuş gibi.. Yeni duygular tecrübe ettim ve her seferinde daha fazlasını istiyorum.

“The harder I push, the more I find within myself. I ** always looking for the next step, a different world to go into, areas where I have not been before. It’s lonely driving a Grand Prix car, but very absorbing. I have experienced new sensations and I want more. That is my excitement, my motivation."

http://www.youtube.com/watch?v=n6brL...x=0&playnext=1

Eğer ki zamanınız varsa tüm partları izleyin dediğim her şeyi daha güzel açıklar
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senna kaza yaptığı için şumayer o yarışı kazandı ödülünü alırken de ne kadar ağladığını hatırlarsınız. Yağmur konusunda da senna yı biraz daha araştırın derim neden ona rainman dediklerini falan Kaslarındaki rahatsızlığı sadece "nedense" go kart sürerken hiç sorun yaratmamış... hem de bunu 4 yaşında yapmış.. Benim gözümde kimse ama kimse Senna kadar başarılı değildir. Onun sürüş becerilerine onun gerçek yarış tutkusuna kimse sahip olamaz. Hayır bugün daha rekor kırılamaz denilen pistlerde 3-4 saniye yükseltmiştir dünya rekorunu. "Racing is in my blood." lafı ben her yarışımı (go kart amatörce) yaparken aklıma gelir. Ayrıca çamur yapmaktan çok uzak birisi olduğu gibi hayatındaki son isteği de yerine gelmiştir, huzurla ölmüştür. Allah bana da öyle bir ölüm kısmet etsin. Son isteği de budur. Vikipedia dan alıntı:

"Yarışlar, rakiplerle mücadele benim kanımdadır benim bir parçamdır. Eğer bir gün, hayatıma mal olacak bir kaza geçirirsem tek isteğim herşeyin hemen, bir anda olup bitmesidir. Tekerlekli sandelyeye mahkum kalmak istemem ya da hastane köşelerinde yıllarca sürünmek de istemem. Yaşayacaksam herşeyimle, bir bütün olarak yaşamalıyım. Yarım olarak yaşamak beni mahveder" ve birde bu sözü vardır "Ölüceksem yarışta öleyim."

Bu da kendini motive etme şekli. Genel olarak özet çevirisi ; Kendimi her seferinde daha ileriye götürmek için uğraşıyorum ve daha önce hiç gitmediğim dünyalarda kendimi buluyorum. Sanki grand prix otomobilini kendi başıma bir tünelde sürüyormuş gibi.. Yeni duygular tecrübe ettim ve her seferinde daha fazlasını istiyorum.

“The harder I push, the more I find within myself. I ** always looking for the next step, a different world to go into, areas where I have not been before. It’s lonely driving a Grand Prix car, but very absorbing. I have experienced new sensations and I want more. That is my excitement, my motivation."

Eğer ki zamanınız varsa tüm partları izleyin dediğim her şeyi daha güzel açıklar

soylenebilecek herseyi soylemissin..

Jerky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DjHellfireS ve doush
    alıntıya HAYIR...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senna hiç şampiyona kazanamamış bile olsa; takım emirleriyle, Ferrari'yi kayıran Concorde anlaşmalarıyla, rakiplerine bilerek çarpmayla bir şeyler yapmış Schumacher'den on kat iyidir. Schumacher'in eşit şartlarda ne kadar gidebildiğini bu sene görüyoruz. Bir düzine yarış geçti hala arabaya alışıyor.

S16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senna bu adama bayılıyorum şu yazıları okurken tüylerim ürperiyor senna kaza yapsaydı herşey çok farklı olurdu
    BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Schumacher yaşadığı için Senna ise hayatını kaybettiği için farklı değerlendirmeler olur normaldir ancak iyi araştırın. Komik şeyler yazmayalım.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beğenmediğimiz yorumlarda alıntı yapalım, ortaya lafı salıverip tüymeyelim.

S16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-Ayrton Senna
    2-Michael Schumacher
    3-David coulthard

Bence
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sennanın eski bir videosu var. Maykıl daha cocukken. O zamanki tur zamanıyla maykılın full+full f1 aracının turunu alt alta koymuslar. Sennanın farkını o videoda anlamıstım bi ara yükliyim 2 adet DVD den oluşan bir arşivi var sennanın. Yarışları, kazaları, fotoğrafları , videoları . . . ordan arastırmam lazım
    Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
    Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
    Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
    Ayağı yerden kesen güzellik otomobil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)