Senna kaza yaptığı için şumayer o yarışı kazandı ödülünü alırken de ne kadar ağladığını hatırlarsınız. Yağmur konusunda da senna yı biraz daha araştırın derim neden ona rainman dediklerini falan

Kaslarındaki rahatsızlığı sadece "nedense" go kart sürerken hiç sorun yaratmamış... hem de bunu 4 yaşında yapmış.. Benim gözümde kimse ama kimse Senna kadar başarılı değildir. Onun sürüş becerilerine onun gerçek yarış tutkusuna kimse sahip olamaz. Hayır bugün daha rekor kırılamaz denilen pistlerde 3-4 saniye yükseltmiştir dünya rekorunu. "Racing is in my blood." lafı ben her yarışımı (go kart amatörce) yaparken aklıma gelir. Ayrıca çamur yapmaktan çok uzak birisi olduğu gibi hayatındaki son isteği de yerine gelmiştir, huzurla ölmüştür. Allah bana da öyle bir ölüm kısmet etsin. Son isteği de budur. Vikipedia dan alıntı:
"Yarışlar, rakiplerle mücadele benim kanımdadır benim bir parçamdır. Eğer bir gün, hayatıma mal olacak bir kaza geçirirsem tek isteğim herşeyin hemen, bir anda olup bitmesidir. Tekerlekli sandelyeye mahkum kalmak istemem ya da hastane köşelerinde yıllarca sürünmek de istemem. Yaşayacaksam herşeyimle, bir bütün olarak yaşamalıyım. Yarım olarak yaşamak beni mahveder" ve birde bu sözü vardır "Ölüceksem yarışta öleyim."
Bu da kendini motive etme şekli. Genel olarak özet çevirisi ; Kendimi her seferinde daha ileriye götürmek için uğraşıyorum ve daha önce hiç gitmediğim dünyalarda kendimi buluyorum. Sanki grand prix otomobilini kendi başıma bir tünelde sürüyormuş gibi.. Yeni duygular tecrübe ettim ve her seferinde daha fazlasını istiyorum.
“The harder I push, the more I find within myself. I ** always looking for the next step, a different world to go into, areas where I have not been before. It’s lonely driving a Grand Prix car, but very absorbing. I have experienced new sensations and I want more. That is my excitement, my motivation."
http://www.youtube.com/watch?v=n6brL...x=0&playnext=1
Eğer ki zamanınız varsa tüm partları izleyin dediğim her şeyi daha güzel açıklar