selam arkadaslar bu aylarda şahin almayı düşünüyorum da şöyle öğrenci işi motoru nasıl yukleyebilirz tempra 2.0 subaplar vs vs ?
selam arkadaslar bu aylarda şahin almayı düşünüyorum da şöyle öğrenci işi motoru nasıl yukleyebilirz tempra 2.0 subaplar vs vs ?
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
onu koyacagıma b16 swaplarımşahin motoruna yukleme yapmak istiyorum 0.6 piston bişeler bişeler
![]()
53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE
06 piston 280 dereceli egzantirik antalyadan bi eleman kafala gerekli bilgileri verir![]()
106 ile salanlar var burda![]()
#eksikpazar
5 ileri mirafiori şanzuman headers 60 lık düz boru dereceli eksantrik 2.8 granada karbüratör 2000 piston seramik debriyaj v.b şeyler yapılabilir
1.6 8v makinaya neden 60 lık düz boru 48 yada 51 yerine.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
dostum 61 lik boru ile hiç bi yere waramassın baştan sona 51 lik + hedırs karbüratör memelerini büyüt güzel bi kep iyi bi hava filtresi bide eğer imkanın warsa tornacıya volantı taşlattır yaklaşık 800-1000 gr arası hafifletiliyo araban daha hızlı devir çevirir ve biraz daha hızlı gider ve 10 numara yürürü olur sadece sibopla bitmioki bu işler yayı şapkası ayarlı kasnağı tepeli piston egzantrik olcak ki güç alasın bu saydıklarımdan 1 ini eksik takarsan araban zaten yürümez ayrıca mengü abinin de dediği gibi mio şanzumanı eski kasalara cuk die oluo ama yeni kasalara biraz sıkıntılı oluyo ve 5 para etmez bi şanzuman sürekli geri vites dişlisini kırarsın sadece 3. vitesi biraz daha uzun o kadar hiç gerek yok orjınal her zaman iyidir![]()
hava filtresi ne gibi pozisyonda verimli olmuyo anlayamadım ayrıca nie olmasın motor ne kadar soğuk hava alırsa içerdeki yanma o kadar etkili olur sizin taktıgınız hava filtresi motorun sıcağını yiyorsa tabi verimli olmaz amaç motorun sıcağından korumak ve 20 tl lik filtre takmamak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)