UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı'nda Porto ile liderlik maçına çıkıyor..
Maç Bugun Türkiye Saati İle 20:00 da STAR TV Naklen veriyor..
Bir ßeşiktaşlı oLarak Başarılar Diliyorum..
Umarım İstediğimizi Alırız..![]()
UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Fiyapı İnönü Stadı'nda Porto ile liderlik maçına çıkıyor..
Maç Bugun Türkiye Saati İle 20:00 da STAR TV Naklen veriyor..
Bir ßeşiktaşlı oLarak Başarılar Diliyorum..
Umarım İstediğimizi Alırız..![]()
bır besıktaslı olarak ben ılk defa umutlu deilim. Cok ıstıyorum kazansın ama lıgtekı gibi oynarsa kotu sonucla ayrılırız. İnşallah guzel bi oyunla 3te 3 yapar yolumuza devam ederiz ...
Guti ve Quresma Yok ama Yinede Umutluyum bende..
Artık BJK tam bir takım Kıwamında ve öylede Oynuyor
Onlar kadar katkı olmasada Necip Holosko Nihattan
Birşeyler ßekliyoruz.. Futßolda Her$eyh war..
Alırız Taraftarın da desteği ile umuyorum..
Guti ,Quaresma ile daha da güçlü olurduk ama şuan da kötü durumda olduğumuzu düşünmüyorum..Kanat ortalarıyla gol yapabiliriz..Defans arkasına top kaçırmazsak uzaktan vurulanlarıda kaleciler ıskalamazsa taraftar desteğiyle alırız gibi maçı..
bu maçıda alırsak uefa liginde ilk defa bir türk takımı 6 maç yenilgisiz oynamış olucak, inşallah yeneriz
pek umutlu değilim açıkçası beraberlik bizim için çok iyi olur.Porto daki hulk u iyi seyretmenizi öneririm.
ıns alırız sakat cok var
tüm ekip toplandık akşam maçı izliycez.yense de yenilsede futbol adına güzel bir maç olsun istiyorum beşiktaşımız uzun zamanda sonra bu sene keyif vermeye başladı umarım bu kelebek ömrü gibi olmaz.. nihat için büyük fırsat bu maç kadroda yer alırsa adına yakışır bir dönüş yapsın![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
3 tane kuponum var.Hepside 2
Ama başarılar ginede![]()
besıktas cok ıyı durumda. Ama gutı yle quaresma yla. Onlar olsa porta nun hıc bır sekılde sansı olmazdı derdım rahatlıkla. Ama genede bellı olsam basarılar kartalıma.
fanatik bi beşiktaşlı olarak gönlüm tabi kazanmaktan yana ama hiç umutlu değilim cünkü quaresma dan baska takımda golcü denebilcek adam yok benim gözümde heleki porto gibi bi takıma karsı oynuyorsanız.bence bu aksam mactaki besiktasın en büyük silahları fabian bobo ve necip.necipe de shuster sans verirse tabisaldır beşiktaşım oley
![]()
Evet alıcak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)