olsun yinede beşiktaşım oooleeeyçarşı duvara karşı
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bariz kalite farkı vardı.. kabiliyet düşmanı bizim hakan.. hulk a da helal olsun boing gibi deldi geçti.. gerçi farketmez kalan 3 maçta bir galibiyetle 2nci olarak gruptan çıkarız. ama sonra m.city gibi kaliteli takımlar var ki onlar karşısında hiç şansımız yok..
maçtan önce 1-3 maç skoru tahmini oyna diye arkadaşa baskı yapıp oynamadım
hulk cidden fenaydı, penetre etti defansı diyebiliriz.
üzücü olan ise, bir hakanın birde zapotocny hatası koskoca emekleri boşa çıkartıyor...
gs, fb, bjk hepsinde direkt kanser gibi söküp atılması gereken adamlar, bunlardan kurtulmadan takımlarımız bir arpa boyu ilerleyemez avrupada...
10 kişilik takıma karşı alınan bu skor çok kötü harbidende...
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
sakatların eksikliği çok fena hissettirdi
izleyemedım ne dır sonuc
Ben bir BJK' li olarak bunada şükür diyorum, takımda oynayacak as oyuncu kalmadı nerdeyse...
Ordaki taraftara yazık. Yeni açık bile 80 tl. Ayıp. !
as oyuncu kalmadı derken,guti ve q7 dışında nerdeyse geçen seneki takımın aynısı zaten.takımda direk oynayan 2 oyuncu sakat onun dışında büyük bir eksikliği yok bence.
iddaa resmen milli duyguları bitirdi, şirkette maçı seyrediyoruz bir tane beşiktaşa oynayan adam yok hepimiz portoya oynamışız200 tl kazandırdı sağolsun hakan bana...
genel olarak bakarsak yazık mazık diyoruz ama senelerdir futbolda adam gibi başarımız yok boşu boşuna kendimizi gazlayıp hüsrana uğruyoruz...
sayılan oyuncular dışındada portoya karşı mücadele verecek yetenekte az oyuncu var takımda
Kötü olmuşAdam babasının hayrına mactan önce bi puan bize iyidir dememiş.
"Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum"
emr: chip atarız
f@tih_28: nasıl olucak lem msnden mi
emr:Hee coco uzaktan yardım yollaya tıkla![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)