http://www.youtube.com/watch?v=ElOIUJ6KSDg
Koray ellerine sağlık çok güzel yürüyo araban en son cevreyolundaki halinden baya bi değişmiş...
http://www.youtube.com/watch?v=ElOIUJ6KSDg
Koray ellerine sağlık çok güzel yürüyo araban en son cevreyolundaki halinden baya bi değişmiş...
dimii bencede 2000dd den vti la basarsak yanındaki arabanın bu kadar dolu olmasına gerek yok zaten sonucta 4 vitesi bile bitirmiorz ....
ama senlede öyle deneriz...
abi senin vtec acık olacak die okadar ust devirden bastık ki araba guc uretmiodu.1 de 3000dd rolling olsa sonuc cok daha farklı olurdu.senin araba vtec acık deilken kotu gidiyosa benimkide o kadar ust devirden basınca gitmio![]()
ama zevk aldım o geceden.arka arkaya baya bi denedik.bi çok vtecle denedim daha once seninki zır standart bi vtece gore cok baya ii yuruyo.
bence gayet basarılı olmus si masallah diorum
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Koraycım ben kesinlikle senin arabanın güzel gittiğini kabul ediyorum maşallah diyorum ayrıyeten... Nazar değmesin çokda güzel olmuş ve farkıda hissedilir derecede ıncek yolunda si larla denerken arabanı sımdı vti la deniyorsun bu güzel birşey... Eline sağlık...benm arabamdada bişiler olsaydı vtec kapalı denerdm senınle ama vtec kapalı basmamızın denemeyi amacına ulastırmıcagını biliyosun![]()
güzel güzel olmuş si iyi gitmiş o geceden baska videoda beklıorus...
hee birde sı ın ust devırlerı dolu deılmıya??
masallah iki aracta guzel yurumus
fakat ust devir felan denmişte ben anlamadım hondalar için ust devirler herzaman daha avantajlı deilmi
si da kısa varsa alt devirde bariz si öne cıkar ama vtec acıken basılırsa sadece tutunur vtec e . si ın üst devirleri kötü değil 130 hp ye göre narmal ama orj şanzıman oranlarından dolayı güc yetersiz gelio. kısalı bi si ile 106 206 gecmek mümkün az da olsa fark tabi arabadan arabaya deişirsi crx ve vtec tecrübelerimden yazdım bunları
![]()
Koray duruşu gibi gidişide 10 numara !!
Türkiye' deki en güzel SI
maşallah kardeşim kazasız belasız..