evet facia korayla denendi
kardeşim araban iyi yürüyo tebrikler fidyo çeken olmadı sanırım 4500 rpm lerde 2 de başladık ben öne çıkmaya tam yeltendim kii (yani öyle hissettim) koray fiteqini açtı zaten 3 de de öne çıkmıştı
bu arada bana 3 4 crx dişlisi farz oldu bi de arkadaki muayene tip son susturucuyu değiştirmek
sonra bi daha dener farklara bakarız
standartı 120 hp olan uzun şanzumana göre ben başarılı buldum si ı doğru yoldayım gibi
not: bagajda woofer yokdu![]()
dostluk kazandı demeye gerek duymuyorum ne korayda ne bende yalan yanlış olmaz
ayrıca bu sefer motorum patlamadı
yine çok eğlendik
ECUTECH İstanbul
konuyu kendı adıma kapatmıstım anca tartısmanın merkezınde olan bırı olarak cevap hakkı m oldugunu dusunuyorum..
1-ben kendı adıma hıckımseyı tehtıt etmedım sadece ve sadece dalga gectım...bunu anlamak ıcın ustun bı zeka gerekmıyo...
2-tartısmanın karsı tarafındakı ınsanda tehtıt edeyımmı etmeyımmı dıe baya bı dusundu bı kac kez mesj edıtledı...
3- ben eger tehtıt ettıysem uygularım sadece bılg basında deıl onume gecen ılk fırsatta karsısına cıkar hesabımı sorarım..not:buna sahıt olan arkadaslarımız var forumda.
benım derdım yok 206 gecmıs yok si salakmıs deıl bu anlasılsın.
ben burda yazdıklarımın herzaman arkasındayım varsa sıkıntısı olan gelır yuzyuzede konusuruz sadece bu konu ıcın deıl...(anlamamak ısteyen arakdaslar ıcın belırtıyım buda bı tehtıt yada racon kesme deıl.)
hade kolay gelsın...
bu arada oz bırak bu ıslerı yaw nereye gecıyon f430 u :P
yok abi hallediyoruz...![]()
Editlememin nedeni burada yüzyüze görüştüğüm ,tanıdıgım insalarda var.Onlara ayıp olmasın die editledim.Vede yazmassammı yazmasammı diye arada kaldım.Ki benimki tehtit değil uyarı idi.Bunun da sebebi senin kendi söylediğin gibi insanlarla dalga geçmen idi.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
inşallah bigün sahit olursun![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
konumuz si vs vti
kisisel aksiyonlariniz icin pm yada messenger kullanın lutfen![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)